İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı bir Youtube programında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu Armağan Çağlayan'ın Youtube programına konuk oldu. Kendisinin daha önce "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı’ndan?" sözlerinin sorulması üzerine Ağıralioğlu ittifak ortakları CHP'yi kızdıracak bir açıklama yaptı.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NDAN ÇOK KONUŞULACAK ÇIKIŞ

Ağıralioğlu kendisine yöneltilen "Bunu retorik bir soru olarak siz sormuştunuz, biz de size soralım: İYİ Parti olmasa CHP Cumhur İttifakı'ndan ne kadar oy alır?" sorusuna yanıt verdi.

CHP'ye duyulan siyasi alerjinin İYİ Parti sayesinde esnediğini iddia eden Ağıralioğlu İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin alınmasında İYİ Parti'nin büyük etkisinin olduğunu iddia ederek şunları söyledi:

"CHP'YE OY VEREN SAĞCI GUSÜL ABDESTİ ALIR"

"Bizim klasik sağcılar şöyle bir duygu taşır: CHP'ye rüyasında oy verdiğini gören sağcı gusül abdesti alır. CHP'ye karşı duyulan siyasi alerjiyi Tayyip Bey avantaja çevirmeye çalışır. Bu yüzden İYİ Parti oy verilebilir siyasal esneme imkanı Türk demokrasisine.

KLASİK BİR CHP'Lİ İLE İSTANBUL'U ANKARA'YI ALAMAZLARDI

Klasik sağ seçmenin, biz ne olursa olsun yerimizden ayrılma endişesine iyi gelmiştir. Bunu kastederek söyledim arkadaşlar alınganlık yaptı. Yani klasik bir CHP'li ile İstanbul'u Ankara'yı alamazlardı."

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNDEN ALINMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu geçtiğimiz Nisan ayında görevden alındı ve Başkanlık Divanı'nda kendisine koltuk verilmedi. Ağıralioğlu'nun yerine Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı olarak Rıdvan Uz getirildi.

KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRMİŞTİ

Yavuz Ağıralioğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Bu ülkeye demokrasi gelecekse bunun yolu Diyarbakır'dan geçer" sözünü eleştirerek, "Demokrasi ülkeye Diyarbakır'dan gelecektir diyenlerin ve bize çözüm sürecini, devamında da 1212 şehidimiz ile acıyı yaşatanların yaptıkları ortadadır! Diyarbakır dâhil memleketimizin 81 iline, 84 milyonun tamamına ve bütün ülkeye ne fayda ve hayır gelecekse yolu TBMM'den geçer." ifadelerini kullandı.

Ağıralioğlu'nun "Biz olmasak mesela CHP ne kadar oy alabiliyor Cumhur İttifakı'ndan" çıkışı CHP'yi rahatsız etmişti. Yavuz Ağıralioğlu HDP ile yaşadığı tartışmalarla da sık sık gündeme geldi.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Tufan 08.06.2022 11:12
    Chp ye oy veren gusül abdesti alır diyorsan sonrada biz ip bunu yumuşatıyor diyorsan bu ne yaman çelişkidir. Merdi kıpti şeceat arzederken sirkatin söylermiş. Yavuz da sirkatini söylemiş
  • Mehmet Koç 04.06.2022 14:24
    Maralda sana iyi gelmiş belli çakma milliyetçi tekmeyi yediğin kapidasin hâlâ nasıl bir ülkücülükse bizden uzak CHP ye yakın ol
  • İklimdeğişikliği 04.06.2022 12:30
    Klasik chp zihniyeti ile çağdaş potreli iyi parti arasındaki günyüzüne çıkmış çarpık ve aykırı sıradışı ilişkilerinden bahsetmişsin eyvallah lakin islam dini kaidesine ait bir unsuru " gusül abdestini" siyaset söyleminde alaycı şekilde kullandığın için çok ayıp etmişsin.
  • Umk44 04.06.2022 10:34
    Meral abla duymasın seni atar partiden
  • odun 04.06.2022 10:24
    Siz milliyetçi değilsiniz Vatan düşmanlarıyla işbirliği yapan hainsiniz
Daha fazla yorum görüntüle