Siirt’te arkadaşlarıyla halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçiren genç, yoğun bakıma kaldırıldı.

O anlar güvenli kamerasında
Siirt'te oynanan halı saha maçında bir genç kalp krizi geçirdi. O anlar halı sahanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde dün gece saatlerinde oynanan halı saha maçında bir genç, top oynadığı sırada bir anda yere yığıldı. Durumu fark eden arkadaşları 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Tedavisi devam ediyor

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan gencin kalp krizi geçirdiği belirlendi. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan gencin, yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi.Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • yusuf 09.06.2022 04:20
    Allâh rahmet eylesin. Vefat etmiş genç.
  • Hoca Nasrettin 08.06.2022 23:45
    Bunlar mı arkadaş? Adam yüzüstü yere kapaklanıyor, 2 metre yakınındaki oralı değil. Bir kaç kişi durumu görüp hastaya doğru koşuyor, iki tanesi hâlâ top derdinde. Biraz dikkatli ve duyarlı olmak gerek. Oyun oynamanın insan canından, arkadaşlıktan daha önemli olması kabul edilebilir bir şey değil.
  • fatih 08.06.2022 23:34
    başındaki salaha bak. bu ağırlık. hemen müdahele etsene. futbol zor iştir. bırakın kardeşler bu işi. ben hocası olarak bıu işi oyunlara bile girmem kolay kolay. ve halı sahalarda acil yardımcı olması lazım
  • Fatih1453 08.06.2022 22:51
    Bu halı saha olayı yasaklanmalı zemin plastik olunca statik enerji kalbe vuruyor çok önemli
  • Çiçek 08.06.2022 22:04
    ALLAH ŞİFA VERSİN AKLA ÖLÜMÜ Getiriyor HER AN HER YERDEN GELEBİLECEGİNİ ÇOK Net gösteriyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek