Terör örgütü PKK Avrupa ülkelerinde Türkiye'ye karşı provokatif adımlar atmaya devam ederken, bu ülkeler de duruma göz yumuyor. Fransa'nın Strasbourg şehrinde bulunan Avrupa Konseyi binasının önünde stand açan PKK üyeleri ve destekçileri, Türk vatandaşlarına saldırdı. Türkiye'nin NATO müttefiki olan Fransa'da bölücü terör örgütünün faaliyetlerine izin verilmesi tepkiyle karşılandı.

Terör örgütü PKK/YPG'nin merkezi haline gelen Avrupa, teröristlere ve terör destekçilerine kucak açmaya devam ediyor.

FRANSA'DA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

İsveç ve Finlandiya'nın terörizm faaliyetlerine olan desteğinden kaynaklı NATO yolunda Türkiye'den veto yemesinin ardından sözde NATO NATO müttefiki Fransa'dan da skandal görüntüler geldi.

AVRUPA KONSEYİ ÖNÜNDE PKK PAÇAVRALARI

Strasbourg'da bulunan Avrupa Konseyi binasının önünde terör örgütü PKK üyeleri ve destekçileri, stand açıp Türkiye aleyhinde kara propaganda faaliyetinde bulundu.

O sırada bölgede bulunan Türk vatandaşları terör destekçilerine sert tepki gösterdi. Gözü dönmüş terörsevicileri ise kadınların üzerine yürüyüp saldırı girişiminde bulundu.

FRANSA'DA PKK STK'LARDAN BİLE DAHA GÜÇLÜ

Ülkücü işareti yaptıkları için yollarının kesildiğini anlatan Eslem Kaya isimli bir vatandaş, "Bugün Strasbourg'da Avrupa Konsey önünde PKK'lıların standı var. PKK burada terör örgütü olarak tanımlanmıyor. STK'lardan bile daha güçlüler. Biz ülkücü işareti yaptığımız için yolu kesip hakaret ve saldırıda bulundular. Onlar Fransa'da PKK savunabilir,sen ülkücü işareti yapamazsın" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Avrasyacı 23.06.2022 14:52
    avrupa birligi ahim nato vs bu şerlilerden kurtulma vakti geldi yeni dunya duzeni kurulmali bizde yerimizi almaliyiz yeter artik avrasya birligi şart oldu o zqman bunlarin sonu gelir nukleer silahlara ve avrupanin tamamini vuracak 2000 km menzilli fuzelerde yapildimi sonlari geldi demektir bak o pacavralar bir daha sallaniyormu bunlari ve ailelerini vatandasliktan atin
  • Bayrak Sevdalısı 22.06.2022 19:54
    Koyunların da besledikleri Beslemeleri bir gün olup Sözde Avrupa Birliği Ülkelerinde Bayrakları nı indirip yerine paçavralarını takacaklar Kürdistan Kürdistan bölgesel yönetimlerini Avrupa'nın göbeğinde ilan edecekler. Bu kadar şımartılmış bu terör örgütünden başka bir beklenemez. Evet bu
  • Murat 21.06.2022 16:27
    bu melun fransayı sıfırlamanın vakti geldi yeterince. Nato da sıfırı tüketti.
  • Ayhan Birol 21.06.2022 13:55
    Bu alçaklar arkasına Avrupa ülkelerini almış habire hırlıyorlar...
  • Mehmet 21.06.2022 13:31
    Videoda kimliği belli olanlar türkiye girişlerinde gereği yapılmalı.vatandaşlıktan atılma dahil.
Daha fazla yorum görüntüle