Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki metroda kadınların fotoğraflarını çektiği iddia edilen yabancı uyruklu İbrahim E. (18) darbedildi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı, yaralanan şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Ertuğrul Dörtçelik Çocuk Hastanesi Metro İstasyonu'nda meydana geldi. Metroya binen yabancı uyruklu İbrahim E., iddiaya göre vagondaki kadınların fotoğraflarını çekti. Diğer yolcuların fark etmesiyle öfkelenen kalabalık, şüphelinin üzerine yürüdü. Kısa süreli arbedenin ardından metrodan indirilen İbrahim E. çevredekilerce darbedildi. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralanan İbrahim E.'yi hastaneye kaldırdı. İbrahim E.'nin darbedildiği anlar ise bir vatandaşın güvenlik kamerasına yansıdı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Burak 12.07.2022 15:41
    Öyle mi pöh efendi ? Sizde hiç gurur kalmadı mı ? Neden sürekli genelleme yapıyorsunuz siz ya ? Bütün Türk kadınları kötü mü ? Siz kötü görmemişsiniz bırak Allah aşkına ya.
  • misafir 12.07.2022 04:09
    Memleket yol geçen hanına döndü. Bunların sabıkası var mı? Neden kaçmışlar? Ne haltlar yemişler bakmadan almak nedir? Türkçe eğitimi verip, topluma entegre etmeden ortalığa salmak nedir? Almanya'daki gurbetçileri örnek verenler. Almanya iş gücü için çağırdı gittiler. Namuslarıyla çalıştılar şimdi neredeyse dördüncü nesilleri almanyada bu kaçkınlarla nasıl gurbetçileri bir tutacak kadar cahilsin anlayamıyorum. Bunlar bayrağına, diline, kadınına, kızına saygı duymuyor hala anlayamadınız mı? Her şeyi ithal ettikleri gibi, ithal cihatçı getirdiler ama sandıkta bunun hesabı sorulur.
  • Pöh45 12.07.2022 02:36
    Kadınlar zaten millet baksın diye açık saçık giyiniyor. Tiktok çekip hertürlü rezilliklerini zaten kendileri paylaşıyor. Başkası telefonla çekince hepsi namuslu oluyor maşallah. Suriyeli değilde amerikalı çekseydi poz verirlerdi.
  • Murat 11.07.2022 23:59
    Az bile yapmışlar. Bu sapıkları savunanlar evlerine alıp bakabilirler. Bu sapıklar kendi ülkelerinde yapamadıkları iğrençlikleri benim ülkemde hiç yapamazlar. Onlar bakmasın diye benim ülkemin kadınları, kızları onların keyfine göre giyinmek zorunda değil. İslam’da zorlama yok. Defolup gitsinler artık hepten azdılar. Eğer bu devlet bunları sınır dışı etmezse daha bu millet çok dayak atar böyle iğrenç mikroplara. Adamları alıp ertesi gün salıyorlar resmen.
  • Selim 11.07.2022 22:14
    vurun abalıya denilen şahıs. Almanya’da ki Türk’ler sapık değil. Ben nedense Alman medyasına baktığımda sürekli Afganlı ve Pakistanlı sapıklardan dert yanıyorlar. Ayrıca merak etme Alman polisi böyle sapıklara göz açtırmıyor yakalarsa vay o sapıkların haline. Bu huylarını çok seviyorum böyle sapıklara gram acımıyorlar
Daha fazla yorum görüntüle