Taksim İstiklal Caddesi’nde yabancı uyruklu kadınların 300 dolarını ve değerli eşyalarının bulunduğu paketi çalan iki çocuktan biri yakalandı. Yakalanan çocuk hem kendini çeken muhabire hem de polislere vurarak ortalığı birbirine kattı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi’nin girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 12 yaşlarında olan iki yabancı uyruklu kız çocuğu, 300 dolar ve içinde değerli eşyaları bulunan yabancı uyruklu kadınların paketini çaldı.

Çocuklardan biri kadınları oyalarken diğeri de bebek arabasının altında duran çantayı kaptığı gibi kaçtı. Büfenin önünde yaşanan olayı fark edenler, yabancı uyruklu kadınları oyalayan kız çocuğunu kolundan yakaladı ve bırakmadı. Yakalanan çocuk, çığlıklar atarak İstiklal Caddesi’ni inletti. Çekildiğini fark edince İhlas Haber Ajansı muhabirine de saldıran 12 yaşındaki çocuk kendisini tutan büfe sahibine ve sonrasında emniyet güçlerine de zorluk çıkartarak onlara da saldırdı ve kendisini yerlere attı. Çocuk ve yabancı uyruklu vatandaşlar, polis güçleri tarafından Güven Timleri Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayla ilgili bilgilerini anlatan vatandaş Mustafa Akdar, "Kadınlar dönerciden bir şeyler alırken, çocuklardan biri kadınlarla konuşurken diğeri de paketi komple götürüyor. Kadın paketin içerisinde değerli eşyaları ve parasının olduğunu söyledi" dedi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • zafer gülten 14.07.2022 16:06
    Hacıhüsrev Taksim e yakın,zannederim oranın çocukları,yaşları küçük olduğundan polisin kendilerine birşey yapamıyacağı,ceza veremiyecekleri ailelerince öğretilmiş,ve sanırım orda o çocukları takib eden büyük yaşta yakınlarıda vardır.eğer ortalık kalabalık olmasaydı ve kamera neyin olmasaydı kendini yakalayana türlü iftiralar atar,beni taciz etti derdi.
  • Fırat kalkanı 14.07.2022 16:03
    Terörist yetiştiriyoruz resmen... Cezayı çocuğu bu hala getirenler alsın.
  • DEVLET ADABI 14.07.2022 11:57
    Görüntüleri izledim o sözde çocuklar bu hırsızlığı Amerika, da yapacak polise saldıracak öylemi vay yavrum vayy adamı anında oyarlar oyarlar hiç yaşına bakmazlar daha geçen haftalar,da Amerika,da bu yaşlarda sözde çocuk suç işledi polis vallahi tepesinde zıpladı ters kelepçe taktı doğru savcının karşısına oradan hapis cezası aldı oralar,da ayy bu daha çocuk ayy bu daha masum demiyorlar basıyorlar cezayı hapis bende böyle olsun istiyorum ülkemde sen hem suç üstü yakalan hem insanlara muhabire dahası Polisimize saldırıyorsan sen çocuk değilsin yaptığının bedelini ödeyeceksin NOOKKTAAA.....,,,,
  • Yakup Mil 14.07.2022 11:46
    Küçük yaşta bunları yapan ileride kim bilir neler yapacak. Cezalar çok ağır bir şekilde artmalı. Sokaklara huzur ve güven gelmeli.
  • adem 14.07.2022 11:13
    asıl suç anne babada onlar suç işleyen çocukları doğurup geleceğin suçlularını doğuruyorlar devlet bu tür suçu meslek yapanların çocuklarını ellerinden almalı veya çocuk doğurmalarına engel olmalı
Daha fazla yorum görüntüle