Van Emniyet Müdürlüğü tarafından bir eve yapılan operasyonda, yurda yasa dışı yollarla giriş yaptığı tespit edilen 8 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla ilgili ikisi kadın 3 organizatör hakkında da adli tahkikat başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde 'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti' yapan şahıs/şahısların deşifresine ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “İpekyolu ilçesinde bulunan bir ikamette yurda yasa dışı yollardan giriş yaptıkları tespit edilen 8 düzensiz göçmen yakalanmıştır. Olayla ilgili ikisi kadın 3 organizatör hakkında adli tahkikat başlatılmıştır. İlimiz genelinde ülkemize yasa dışı yollardan giren düzensiz göçmenlerin ve düzensiz göçmenlerin ülkemize girişlerini organize eden şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir” denildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • VATAN 22.07.2022 16:58
    İstanbul bağcılar meydan-haznedar arası yürüme git göçmen sayısını o zaman görürsünüz. özel harekatada gerek yok zabıtayla git topla...
  • OSMANLIYIZ 22.07.2022 15:46
    YAHU BUNLAR DIŞARDAN NASIL VE KİMLER TARAFINDAN TÜRKİYEYE GEÇİRİLİYOR ,HERGÜN 250 -300 KİŞİ YAKALANIYOR DENİZDEN GELME İHTİMALİ YÜKSEK SONUÇ GETİRENLER idam edilmeli yoksa uğraşıp dudursunuz.
  • Fatihin torunu 22.07.2022 15:40
    Evet bizim 3 metre yüksekliği olan gece gündüz kamera ile izlenen sınırlarımız var.sonuç;her yer göçmen kaynıyor...
  • Server 22.07.2022 15:35
    Sınırdan bu yoldan ekmek kazanan devlet görevlileri kurtulmadıkça sivrisinek avlamakla bu ii bitmez. Zaten bunlar da seçim öncesi milletin gazın6 alma durumları...