Takımının Kocaeli’deki kampından kaçarak beş kadınla İstanbul gecelerinde eğlenen Manuel Fernandes, fotoğrafını çeken muhabire saldırdı.

5 KADINLA GECELERDE

Bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen ve İran’ın Sepahan ekibine transfer olan Manuel Fernandes, takımıyla kamp yapmak için birkaç gün Kocaeli’ye geldi. Önceki gün gündüz saatlerinde antrenman yapan oyuncu, gece kamptan kaçarak İstanbul-Kuruçeşme’de bulunan Oligark isimli mekâna geldi.

Gecenin sonunda içeriden beş kadınla çıkan Fernandes, patlayan flaşlarla şoke oldu.

YUMRUK ATTI

Manuel Fernades’in yanında bulunan ve muhabirlerin görüntü almasına engel olmaya çalışan şahıs, “Çekmenizi istemiyorum. Ben menajeriyim, sana çektirmeyeceğim” diyerek Beyaz TV muhabiri Mustafa Ağdağ’a saldırdı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • MASK 01.08.2022 16:18
    çektiği adam sıradan biri değilmiş abi bu fernandez uzaydan gelmiş şimdi spor aktüel yıkılmıştır görevi buytmuş darp edilmiş ulan o çektiğin eli kırıp kameranıda eline verseler ne yapacaktın sanki adamın orda olduğundan kimsenin haberi yok
  • fırat kalkanı 01.08.2022 14:12
    adam güzel söyledi onun için para veriyor diyor ...sonradan görmeler bunlar.
  • Sopacı rıza 01.08.2022 14:00
    Balatlı atıp tutmuşsun. Adım semih değil rıza. Balatta nerdesin söylede ziyaret edelim.
  • osman 01.08.2022 12:28
    ee size ney
  • Balatli 01.08.2022 12:00
    Adamin ekmek kazandigi yer elbette cekecek ! burada bazi yorum yapanlar anlamadiginiz seyler üzerinde birakin bari yapmayin ! Bu mekani iyi biliyorum hepsi kendini bir halt sanan Bodyguardlardan olusuoyr. 2022 Mayis ayinda bu mekanda kavga cikmisti bir Ahiska Türkü 5 tanesinide yere sermisti ! Adama yalvardilar daha vurma diye ! O kapidakinin ismi Semih en fazla da o dayak yedi simdi yine artistleniyor bakti Gazeteci tifil !!! Ah semih ah Ahiskali döverken tamam kardesim abim diyordun
Daha fazla yorum görüntüle