İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Whatsapp mesajıyla işten çıkarılan işçiler meclis toplantısını bastı. Adnan Saygun’daki meclis toplantısını basan işçiler "İşimizi geri istiyoruz!" sloganı attı.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • şahane 09.08.2022 16:06
    hani şeref namus sözü vardı kalmadım ı yoksa her halde kalmamış tır yazık ne güzel de bir yerlerde duruyordu???
  • Çiçek 09.08.2022 15:58
    İZMİR HALKI SİZİ YAKINDA. Evinizden çıkmak zorunda kalabilirsiniz bu belediye iş ten kovar işsiz kalırsanız ev nasıl geçindireceksiniz AKP HAVALİ İMANI Yaptı ALLAH IN İZNİYLE BİR çok insan iş sahibi oldu hastane yaptı bir çok insan hastanede çalışıyor şimdi Araba fabrikası yaparsak işçi yine çalışacak insan çalışacak biri yaparken biri yok ediyor işsiz BIRAKIYOR. NET. EEEE Siz İSTEDİNİZ buyurun o zaman. kapısında. bekleyin CHP. BELEDİYESİ belki. işe geri alır
  • Abdulkadir i 09.08.2022 15:31
    Yıl 2002 , Bursa dan İzmir e geldim. yerleştim. Sene oldu 2022, değişiklik 1 ; konak tüneli ( yasayanlar bilir önemni) değişiklik 2 ; Bornovadan ksk - aliagaya kadar uzanan cevre yolu Bunlar dısında değişen logar kapagi bile yok.
  • Sahin 09.08.2022 15:27
    Bunlara oy veren kardeşlerim her şey çok güzel oluyor sinema ortamında seyredilir gibi Mısır patlağını yiye yiye seyrediyorum Allah akıl fikir versin
  • vatandaş. 09.08.2022 15:26
    İşçi düşmanı chdpkk lı 7 li ganyan yancıları. Utanmaz arlanmazlar.. Emek ve emekçi düşmanları. Sözde sosyalist, özde işçi ve halk düşmanı komprador zengin solak chdpkk lılar... Maskeniz artık düştü. Yazıklar olsun. Bu insanlar akşam sizin yüzünüzden çocukları ile aç yatacaklar.. Şu kesik elektrik, ekmek bulamayıp karnını viski ile doyuran marie antonet beleş elektrik tiyatrocuları, chpkk lı ve illet masası ganyancı artıkları, 7 li masa ayak takımcıları ekşici foxcu abd uşakları, hele bir cevap verin..
Daha fazla yorum görüntüle