Şanlıurfa’da eşini darp eden koca hastanede rapor hazırlayan sağlık çalışanını da darp etti. Darp anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesindeki özel bir hastanenin acil servisinde yaşandı. İddiaya göre, Ayşegül A. isimli kadın, kocası Yaşar A. tarafından darp edildi. Ambulansla hastaneye götürülen kadının peşinden giden koca Yaşar A. ile yakınları Mehmet A. ile Turgut A., acil serviste tedavi altına alınan Ayşegül A.’nın yanına giderek iddiaya göre adli rapor hazırlanmasını engellemeye çalıştı.

Güvenlik görevlisinin öfkeli koca ile yakınlarının kadına yaklaşmasına izin vermemesi üzerine arbede yaşandı. Yaşanan arbedede öfkeli koca ile yakınları güvenlik görevlisi ile gece nöbetinde olan erkek hemşireyi darp etti. Olay yerine çağrılan polis ekipleri koca ile 2 yakınını gözaltına aldı. Sağlık görevlileri ise başka bir hastaneden darp raporu aldıktan sonra saldırganlardan şikayetçi oldu. Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda hastaneye girmeye çalışan şahısların sağlık çalışanlarını darp ettiği ve bu esnada diğer sağlık çalışanlarının kapıyı kapatarak içeri girmelerini engellemeye çalıştıkları ve acilin camının kırdığı gözlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Aziz 11.08.2022 09:31
    kanunlarla adam yetiştirilmiyor maalesef...eğitim şart diyoruz..eğitim de bitti. maalesef...geçmiş olsun
  • abdulbaki 10.08.2022 13:19
    bu ayılar için en güzel ceza ömür boyu, kamu hizmetlerinin tamamından mahrumiyet olmalı. özel hastahaneler dahi bunlar geldiğinde, burası insanlar için yapılmış, ayılar için değil diyerek almamalı. bu ayıların tamamının resimleri ve adlara bütün tv kanallarında gösterilmeli ve bunlardan uzak durun yoksa sizide ısırırlar denmelidir. ayrıca çok ciddi bir para cezası verilmeli, karısına bu şekilde davranan birisinin hayatı boyunca evlenmesine müsaade edilmemelidir.
  • Misafir 10.08.2022 10:44
    Şiddetin her türlüsüne en ağır cezalar verilmelidir ama maalesef cezalar yetersiz ve caydırıcı değil İdam yasasını da çıkmasını bekliyoruz söylenenler hep lafta kalıyor yapılan hiç bir şey yok
  • Vatandaş 10.08.2022 09:45
    Yazık, yazık, yazık. Maalesef yasalar yeterli değil. Bu yasalar insanlara huzur getirmiyor. Bunlara neden daha ağır cezalar verilmez?
  • Ayaz Han 10.08.2022 09:34
    Görevli olduğu yeri ve sağlık çalışanlarını cansiperane savunan o güvenlik görevlisini gözlerinden öpüyorum. Yüreğine bileğine kuvvet.
Daha fazla yorum görüntüle