İstanbul Planlama Ajansı'nın Florya Kampüsü'nde CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. 

KAFTANCIOĞLU: DEMOKRASİ YOLUYLA DİKTATÖRÜ GÖNDERECEĞİZ

Dünkü toplantıda konuşan Kaftancıoğlu şunları söyledi:

"Genel Başkanımızın sizlere sunduğu imkanlar ve sizin Genel Başkanımıza, partimize oluşturduğunuz enerjiye güvenerek belki de dünya tarihinde bir ilki başaracağız. Demokrasi yoluyla bir diktatörü bu ülkeden göndereceğiz." 

KILIÇDAROĞLU: DEMOKRASİYİ CHP VAR ETTİ

Toplantıda bugün konuşan Kılıçdaroğlu ise "demokrasi dersi" vermeye kalktı ve "demokrasiyi CHP'nin var ettiğini" iddia etti. CHP lideri ise şu ifadeleri kullandı:

"Biz demokrasiden yana olan grubu oluşturuyoruz. Bu ülkeye demokrasiyi kendi özgür iradesiyle getiren parti Cumhuriyet Halk Parti'dir. Yani demokrasiyi var eden parti Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Bunu da çok iyi bilmeniz lazım."

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NU YÜZÜNE KARŞI UYARMIŞTI

Kaftancıoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014'te yaptığı konuşma yeniden gündem oldu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, "Bu ülkenin Başbakanına defaatle diktatör yakıştırmasını yapan bir muhalefet var. Diktatör ifadesini kullanan kişiler var, karşımda şu an bulunuyorlar. Tayyip Erdoğan diktatör olacak sen meydanlarda dolaşacaksın öyle mi? Diktatörün olduğu bir ülkede bunu yapamazsın. Ama bu tür yakıştırmalarla ülkenin huzurunu bozarsınız. Önce ağzından çıkanı kulaklarınızın duyması lazım" demişti. 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • HARPUTLU 15.08.2022 00:14
    Dünya tarihinde kurulduğu günden buyana hiç muhalefet koltuğuna oturmadan 21 yl iktidar olan kaç lider var gösterin bana kemal meral serok Ahmet şakşakçıları. Postalndaki keçe etmessiniz Tayyip Erdoğanın.. sokaklarda halk sizi rezil ediyor siz inatla ihanetten vazgecmiyorsunuz. Siz kazansanizda 6 ay sürmez sizin davranırız. Flüt gibi her delikten bir ses gelen birleşimsiniz. Tek ortak yanınız siyonistlere ortak yönetim
  • Aykut 14.08.2022 12:23
    Cumhurbaşkanı na diktatör demek suç tür. adalet hani . adeleti saglamazsan sana böyle diktatör derler sonra karşı na çıkıp böyle sırıtırlar işte. daha Urfa'da ne yetiştiğini bilmiyor sana diktatör diyor.
  • Ersan çebi 14.08.2022 00:40
    Adamda utanmak da yok. Fırçayı yemiş sırıtıyor. Suratına tükürseniz yarabbi şükür diyecek.
  • temel 13.08.2022 22:07
    ilk diktatør gandiyi getir sandik deseniz chp chp bile kurultay yapmiyorlar korku var ilk chp demokrasi gelse daha iyi erdogan secim kazaniyor bu dikatør olmaz mallar bunu bile bilmiyor
  • turko 13.08.2022 21:58
    Kk oğlu anca pişmiş kelle gibi sırıtır. Reisim ölümüne arkandayız.
Daha fazla yorum görüntüle