Diyarbakır'ın Sur ilçesinde otopark işletmecileri ile otopark girişinde yük indiren grup arasında çıkan silahlı kavgada Yakup İlyas Bozkurt (22) hayatını kaybetti.

Olay, 12 Ağustos'ta öğle saatlerinde Gazi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup otopark girişinde yük indirmeye başladı. Bu sırada otopark işletmecileri, girişi engelledikleri gerekçesiyle yük indirenlere tepki gösterdi. Çıkan kavgada tabancadan ateşlenen mermi, otopark görevlisi Yakup İlyas Bozkurt'a isabet etti. İhbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Bozkurt, burada hayatını kaybetti. Olay sonrası kameralara yansırken, silahlı kavga ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • xasf 15.08.2022 10:27
    emniyet görevlilerinin sucu. emniyetmis haha yakinda emniyet dediginiz yerlerv patlar
  • misafir45 15.08.2022 09:10
    Emniyet müdürlüğünün içinde olsada fark etmez . Vermişsiniz herkesin eline bir silah eee çaydırıcılık ta yok. sonuç bu. Türkiyede insan öldürmek sinek öldürmekten daha kolay olmuş.Sayın Cumhurbaşkanım bu ülkeye çok hizmetler yaptınız yine size rica ediyorum önce bu silahları toplatın sadece asker ve poliste silah olsun.bir de böyle suçu sabit insan öldürenlere direk idam cezası uygulansın.
  • Poyraz 14.08.2022 19:39
    Daha gencecik çocuk allah yakınlarına sabır versin
  • Hlgıt 14.08.2022 19:34
    Bu bahsedilen olay emniyet müdürlüğünün hemen yanında iki adımlık yer ve kimsenin müdahale ettiği yok. 3-4 yıl önce emniyetin tam önünde ve polislerin gözü önünde bir kaç kişi ekmek bıçakları İle birini kovaladılar adam oraya buraya kaçtı bıçağı salladılar adam sandalyeyi siper etti kendine canını zor kurtardı ve polis de oradaydı ama hiç bir engelleme yapılmadı. İnsanlığımdan utandım içimden dedim ki demekki bu ülkede ölmek bu kadar kolay.
  • Yakup Mil 14.08.2022 19:18
    Otopark işletmecileri tamamen yasaklansın, hemen hemen hepsi illegal işler yapıyor. Devlet otopark mafyalarına dur demeli.
Daha fazla yorum görüntüle