Birleşik Krallık Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesinin ardından tahta geçen Kral 3. Charles, ziyaret için gittiği Kuzey İrlanda'daki bir imza töreninde kullandığı kalemin mürekkebinin akmasına sinirlenirken görüntülendi.

Kuzey İrlanda'daki Hillsborough Kalesi'ne bugün yaptığı ziyaretin canlı yayınlandığı videoda, Kral 3. Charles'ın, ziyaretinin ardından ziyaretçi defterine 13 Eylül yerine yanlışlıkla 12 Eylül tarihini attığını söylediği görüldü.

Kral 3. Charles, eşi Camilla'nın yanlış tarihi imzaladığını hatırlatmasının ardından elindeki kalemin mürekkep akıtmasına sinirlenerek, "Bu kahrolası şeye tahammül edemiyorum" dedi. Videoda Kral 3. Charles'ın, eline mürekkep bulaşmasının ardından odayı terk ettiği ve deftere imzayı eşi Camilla'nın attığı görüldü. Kral 3. Charles tahta çıkma töreninde imza atarken yardımcılarına kızgın bir ifadeyle masada elini koyacağı yerin boşaltılması talimatını verirken görüntülenmiş ve bu anlar sosyal medyada gündem olmuştu.

Yorumlar 76 Yorum Var
  • emre19 15.09.2022 01:38
    Adaletsiz, kral
  • İklimDeğişikliği 14.09.2022 23:38
    Saraydakiler dianadan olma harry in kral olmasını istiyor sanki diğer taraftan ana kraliçe gider ayak kralın karısı için ülkeyi yönetmede etkin olmasını istemiş hal böyleyken Kral otoriterligini ispatlamak için çevresindeki yam yamlara ve dünyaya gözdağı vermekte
  • İklimDeğişikliği 14.09.2022 23:09
    Ana kraliçe vasiyetinde kralın karısına itimat ederse kim olsa sinirli ve agresif olur resmen Kralı ezik duruma sokmuş gider ayak sen ne yaptın ana-kraliçe kral oğlun Türkiye çok gez gelip Türk erkelerin delikanlık idol etmis illaki otoriterligini ortaya koyacak yoksa taht oyunları çığrından çıkar karısı fellah birisi ha "sayın reisimiz ise alemin kralıdır "
  • Karabasan* 14.09.2022 22:47
    Kralın çevresindekiler yam yam bilerek adamı kızdırıyorlar krala Sayın Erdoğan sahip çıkmalı yoksa karısı hürrem kraliçe ülkeyi idare ederse dünyanın başına bela olur karısını hiç gözüm tutmadı sinsice saraydakilerin kontrolünü eline almış gözükuyor
  • Alper Tolga 14.09.2022 16:50
    İnşaAllah huzuru iyice bozulup kafayı tam üşütür.
Daha fazla yorum görüntüle