İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şahıs, kasten öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Spor Toto 1. Lig'de Göztepe ile Altay arasında oynanan maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. 

Olaylar sırasında bir Göztepe taraftarı, sahaya girerek elindeki korner bayrağının sopasıyla Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e vurmuştu. Kaleci Evrim'in kafası açıldı ve hastaneye kaldırıldı. 

Saldıran taraftar tutuklandı

Altay kalecisine saldıran M.N.A. tutuklandı. İzmir derbisinde Altay kalecisi Ozan Evrim'e korner direği ile vuran şahıs, kasten adam öldürmeye teşebbüsten tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Savcı, korner direğini silah saydı.

"Kendimi kaybettim"

Ozan Evrim Özenç'e korner direğiyle saldıran M.N.A, "Kendimi kaybettim, alkollüydüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye ifade verdi.

Neler oldu?

İzmir derbisinde Göztepe - Altay karşılaşmanın 19. dakikasında ortalık karıştı.

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarlara fişek atılmasının ardından Göztepe tribününde bazı taraftarlar yaralandı. Bunun üzerine sahaya 2 ambulans girdi.

Bu sırada sahaya inen bir Göztepe taraftarı korner bayrağı direğini alarak Altay kalecisi Ozan'a saldırdı. Ozan'a darbeler indiren taraftar, yaka paça gözaltına alındı.

Aldığı darbeler sonrasında Ozan yerde kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olaylara müdahale etti.  

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek