Karadeniz'de nefesleri kesen "FormuLaz Yarışları" ilk kez Karadeniz illeri dışında bir ilde gerçekleşti. Çekmeköy Belediyesi?nin düzenlediği etkinlikte 30 tahta araba kıyasıya mücadele etti. Festivale katılan vatandaşlara 10 ton hamsi ikram edildi.

İlk kez İstanbul'da
Karadenizde her yıl çeşitli organizasyonlarda sahne alan ve nefesleri kesen Formulaz Yarışları İlk defa Karadeniz illeri dışında bir İstanbul Çekmeköy'de yapıldı. Çekmeköy Alemdağ Mahallesi?nde gerçekleşen 'FormuLaz'da, yaklaşık 30 tahta araba kıyasıya mücadele etti. Araba yarışlarının yanı sıra hamsi festivali de Çekmeköylülere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. 10 ton hamsinin ekmek arası şeklinde vatandaşlara ikram edildiği festivalde, Koliva, Murat Köse ve Gökhan Can Boşnakoğlu konseriyle coşku doruğa çıktı.
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyrazın ev sahipliğinde gerçekleşen festivalde FormuLaz yarışlarının startını Başkan Poyraz verdi. Vatandaşlara elleriyle balık ekmek ikram eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Formulaz'da dereceye giren yarışmacılara ise kupa, madalya ve hediyelerini takdim etti. Yarışlarda Tasarım Ödülünü İsmail Bayrak alırken birinci Ahmet Gül, ikinci Levent Gül ve üçüncü Gani Sarı oldu.

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Nokta 02.02.2023 08:23
    İBB zengin zümreyi eğlendirmek için yarım milyon lira harcayıp yabancı filemenk dansözü oynatıyor. Onunla kıyaslayınca bu etkinlik dolu dolu bir şölen olmuş. Sıradan vatandaş bir araya geliyor, güzel vakit geçiriyor, stres atıyor.
  • xyz 31.01.2023 16:25
    çok eğlenceli ve güzel bir etkinlik olmuş
  • misafir 31.01.2023 07:31
    recep bey kardeşim, neden boş diyorsunuz? bence çok eğlenceli ve güzel bir etkinlik. bu millet hiç eğlenmesin mi? dünyanın tüm dertlerini biz Türkler mi çekelim?
  • recep 30.01.2023 17:08
    ne kadar boş insan var allahım