İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yer alan bir oto sanayide vatandaşlar tarafından çöpe atılmış araba bulundu. Arabanın kim tarafından çöpe atıldığı belirlenemezken, görenler adeta şaşkına döndü.

Şaşkına çeviren görüntü İstanbul'un Başakşehir ilçesinden geldi. Bir sanayi sitesinde vatandaşlar tarafından çöp konteynerine atılmış kocaman bir araba bulundu. Arabanın, bir esnaf tarafından dükkanının önüne park edildiği için forklift ile kaldırılıp çöpe atıldığı öğrenildi.

VATANDAŞLAR ŞOKE OLDU

Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesine sabah saatlerinde gelen vatandaşlar, çöp konteynerlerinin üstüne bırakılmış arabayı görünce şoke oldu. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemezken, kim tarafından ve neden bırakıldığını anlamaya çalıştı. Yaşanan o ilginç anlar ise kameralara yansıdı.

ARABANIN BİR ESNAF TARAFINDAN ÇÖPE ATILDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan şaşırtıcı olayda, arabanın çöpe nasıl koyulduğu ortaya çıktı. Arabanın, iş yerlerinin önünü kapattığı ve sahibine ulaşılamadığı için esnaf tarafından çöpe atıldığı öğrenildi.

'ARACIN SAHİBİNİ BULMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Esnaf Bekir Rüşvanoğlu, "Sanayi sitesinde yıllardır otopark sıkıntısı yaşıyoruz. Burada esnaf arkadaşımızın yeri var. Kilitli olan yer. Oraya getirip aracını koyuyor. Arkadaşımız söylediği halde araç 2 gündür orada duruyor. Güvenlik otoparkla ilgili arkadaşlara yardımcı olmadığı için o da aracı kaldırmış forklift ile çöplerin üzerine koymuş. Aracı güvenlik çekip kendilerine ait başka bir otoparka götürdü. Burada kişilere verilen yerler var. Burası 12. Cadde, buranın otoparkının yan tarafta olması lazım. Kimse kimsenin yerine koymuyor. Adam burayı müsait görünce koymuş. Ama 2 gündür kaldırmamış. Aracın sahibini bulmaya çalışıyorlar" dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • MustafA 02.02.2023 20:06
    Bu otopark vallahi dert hele İstanbul'da evin önünü benden başka her kes kullanıyor ben geç geliyorum işten araki yer bulasın hakkımı helal etmiyorum komşulara ve belediye yöneticilerine Sancaktepe Fatih mah buradan duyurulur bıktım vallahi
  • Misafir 02.02.2023 16:05
    Iyi olmus baskasinin yerine park yapmasin.