Tüm Yorumlar 16 Yorum Var
  • Ağrılı 03.01.2021 22:36
    Gerçekleri olduğu gibi söyleyebilen ender kisilerden biridir Rıdvan Dilmen. Atilla Karaoğlan çok kötü niyetli biri olduğunu ispatlamistir
  • Misafir 03.01.2021 21:42
    Ağlıcaksan oynama Fenerli rıdvan
  • Bulut 03.01.2021 16:14
    Rirdva Hoca Sen Cüneyit cakir I banhsediyon. Bir nuramali Fener düsman I GS asigi. Bu kadar acik belli Marco pozisyonu direk Kirmizi kart deyilse Ben Futbol Dan anlamiyom.
  • Yorumcu 03.01.2021 14:28
    Rıdvan taraflı yorum yapıyorsun ve hala seni oraya çıkarıp yorum yaptırıyor lar, ben bu kanallar a şaşıyorum.Hic mi yorum yapacak adam bulamıyorsunuz.
  • Mustafa 03.01.2021 14:16
    Gs yine Ali Cengiz oyunlarına başladı, 3 net kırmızıdan 1 ini ancak verebildi hakem. Burnuma kötü kokular geliyor.
  • Ömer 03.01.2021 13:38
    Ya Arda nın boşu boşuna gördüğü sarı kart. O niye yorumda veya haber de yok.
  • zafer 03.01.2021 08:28
    Madem bu kadar hakkı hukuku bilen'sin Erzurum spor'un bu şekilde 9 puanını gasp ettiklerinde neredeydin, neden bu takıma haksızlık ediyorsunuz, neden bu takımın puanlarını çalıyorsunuz demedin ?
  • fatih 03.01.2021 05:09
    emre kılınç'ın faulüne kırmızı verdiysen marcao'ya duble kırmızı vermesi gerekirdi.
  • Haydar 03.01.2021 03:53
    Gs bariz kollaniyor. Adalet istiyoruz.
  • İlyas Teacher 03.01.2021 00:47
    Kesinlikle kırmızı kart.Ancak 9 kişi kalırlar diye çağırmadı.Yazık ya, çok yazık.VAR sisteminde bile bu kadar hata olur mu?Hakemler yaptıkları hatalara göre para cezaları almalı.Maç sayıları azaltılmalı.
  • FM.. 03.01.2021 00:07
    souzanın pozisyonundan önce faul vardı rıdvan onu niye konuşmazsınız...ne kadar doğru söylesenizde eksik olunca boş oluyor BOŞŞŞ
  • saygı duyamazsın 02.01.2021 23:40
    rıdvan hocam, hakemin kararına nasıl saygı duyuyorsun. antalyalı oyuncu gole mi gidiyordu. basit bir faul nasıl kırmızı karta dönüşüyor. hakem istifa etsin. ya da çok ağır ceza almalı. galatasarayın 2 puanını resmen çaldılar.
  • Harun YİĞİT 02.01.2021 23:34
    Atilla karaoglan cok guzelaclar yonetiyor. Helecegin Cüneyt Çakır i. Destek verilmeli. Dovramayalim hakemlerimizi.
  • Karakartal 02.01.2021 23:26
    Çok ciddi bir şekilde incelemeli gerekirse devlet devreye girip gizli dinlenmeler yapılmalı neler oluyor, neden bariz bir şekilde GS kollaniyor
  • Ahmet Sarı 02.01.2021 23:19
    Rıdvan bey, Sende hakem beğenmiyorsun. Sana göre hakem nasıl olacak. Bırak bu ukalalıkları. Hakemlere sahip çıkın. Hakemlere saldırmakla bir yere varamazsınız.Her yorumcu kendine göre hakem istiyor. Bu tutumunuzu şiddetle kınıyorum.