Tüm Yorumlar 74 Yorum Var
  • İhsan 05.05.2021 14:43
    Terörist grup örgüt herneyse biliyoruz .gerekli önlem alınır. Ama iki yüzlü ve devlete sızmış proje oluşumlar adı ne olursa olsun parti ,örgüt gibi bunlar daha tehlikeli çünkü menfaat için vatanıda satarlar şeref hak getire
  • Unknown Kamil 03.05.2021 22:26
    Pkk marksisttir bu belli tehlike var. Ancak bazıları her telden çalar manipilasyon yapar, ne olduğu belli değildir, yeri gelir islamı över , yeri gelir iman tazelemeye kullara gider... En tehlikeli olan bu manipilasyoncu siyasilerdir. "İman tazelemeye geldik" yazın googleye iyi şeyler çıkıyor mu siz görün. İman tazelemenin yolunu şaşırandan ülkeme fayda mı zarar mı gelir siz düşünün...
  • Adalet 13.03.2021 15:00
    Ra.tanrısı güneştir .iyi.nin logosunda da .günes .vardır .iyi .logosu .goz boyamadır .yersen .yediler ama foya cıkıyor .ortaya
  • baht 13.03.2021 14:59
    Kadın ağzıyla söylüyor daha desin diyorki biz ben porejeyim diyor, ayın zamanda biz et tırnağı diyor yanı ben chpp LIYİM ben hdpliyi ben vatan hainiyim ben askerde öldürdüm VATANIDA SATARIM diyorum milliyetçilik saadece lafta diyor daha ne desin MUBAREK kadın eline silah alsın askerim öldürsün Allah aşkına
  • Destan 13.03.2021 14:50
    Tansu Çiller hanimefendinin bur röportaji var, 28 şubat tezkeresini Tansu Hanim a veren bu hanimefendiymiş,o zaman bu hanimefendide bir bakan.
  • USA 13.03.2021 14:40
    Proje sahibi USA
  • Capla hama 13.03.2021 14:36
    Bu iftiralarınızda boğulduğunuz gün size kimse acımayacak
  • Misafir 13.03.2021 14:21
    Türk siyasetinin kokuşmuş yanı olan iyi partiden ALLAH bu ülkeyi korusun bu iyi parti hdp den bile daha tehlikeli
  • KADİR 13.03.2021 13:56
    Bu parti kesinlikle pensilvanyadan iddare edilişyor. Çünkü sayın Meral Akşener 15 Temmuz darbeden önce Yurtta sulh kelimesi ile 15 Temmuzdan sonra Başbakan olacağım demedi mi. Nedemek bu, demek 15 Temmuzda darbe olacağını ve kendisine de bu sözün verildiği anlamına geliyor. Zaten bir Yunan politikacı da aynen darbe gerçekleşseydi Dişi kurt (Meral Akşener) başbakan olacaktı dedi.
  • Dahi 13.03.2021 13:50
    Meral iyidir.
  • ilhan gurbette 13.03.2021 13:44
    sen kedinde bir porojesin onuda itiraf et oyle olmasa senin ne isin olur chpkk ile ama ar damariniz catlamis milli oldugunu sölüyorsan teröre destek verenlerle nasil is tutarsin koltuk inadina
  • Ayısigi 13.03.2021 13:37
    Yanı meral ablamiz iyi bir sey mi dedi hiiii
  • Ayısigi 13.03.2021 13:37
    Yanı meral ablamiz iyi bir sey mi dedi hiiii
  • Vatandaş 13.03.2021 13:33
    Proje olduklarını Allah söyletmiş.
  • Abdulhakim Erbili 13.03.2021 13:32
    İhanet iliklerine işlemiş... Önderleri fetullacı terör örgütü ve pkk...