Tüm Yorumlar 23 Yorum Var
  • Elif Ayhan 11.04.2021 20:39
    Ne diyebilirim ki ben böyle Muhteşem ,heyecanlı bir dizi görmedim.Özellikle Bu dizinin yapımcısı , Emre konuğa çok teşekkürler
  • Ertuğrul 04.04.2021 17:45
    İzlediğim tek dizi
  • Kemalettin 04.04.2021 07:53
    Dizi gerçekten muhteşem herkesin emeğine yüreğine sağlık
  • Abdullah 02.04.2021 21:48
    Yuce Allahın dinine hizmetkar olan sultanlar Allah hepsinden razi olsun .
  • Uyanis delisi 02.04.2021 17:41
    Ben bu diziyi çok seviyorum uyanış büyük selçuklu adı bile güzel
  • Necip Akdik 02.04.2021 14:50
    Evet ben zaten tarihimizi seven vatansever bir vatandasim MELIKSAH cok cesur bir hükümdardı severek izliyorum N.AKDIK
  • Elif 02.04.2021 12:09
    Ben böyle bir dizi görmedim .her köşesi harika.muhteşem ötesi
  • S.k.Arslan 02.04.2021 10:33
    Bu diziyi büyük bi aşkla izliyorum
  • Uyanis delisi 01.04.2021 14:35
    Bide savasirlarken muzik harika
  • İ. E. Turan 31.03.2021 21:45
    Vallahi hiç bir bölümünü kaçırmadım geçmişimi gözümü kırpmadan izliyorum geleceğimde kalan ömrümde yere daha sağlam basmak için bana kılavuzluk yapıyor.
  • Ünal Kartal 31.03.2021 21:42
    Harika. Oyuncuların hepsi rolünün hakkını veriyor. Kılıç kuşanıp gidesim geliyor yanlarına. Favorim Zübeyde Hatun.
  • Hasan gezgin 31.03.2021 19:23
    Elhamdülillah güzel şeyler oluyor ve gözlerim dolu dolu oluyor ne güzel diziler bunlar ecdadımızın ruhları şad olsun bize ne güzel bir vatan bıraktılar inşaallah bizde onlara layık torunlar oluruz.
  • Adem 31.03.2021 13:53
    Geçmişini bilmeyen bugününü anlayamaz yeni nesiller yetiştirmek için bu diziler onemli
  • Elif 31.03.2021 09:36
    Harika!! müzikleri ,oyuncuları,her köşesi çok güzel tebrikler.
  • Adem Hakan 30.03.2021 22:48
    Keşke dizilerde kurgusal tarihle yetinmeyip geçmiş kültür köklerini araştıran ve okuyan yeni gençlik yetişmeye sebep olsa bu diziler
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek