Tüm Yorumlar 304 Yorum Var
  • Alaattin 04.08.2021 23:04
    Can ataklı akıllı ol akıllı 2023 te silineceksiniz bu açıklamaları unutma açıklama yapacak kişi ve kişiler arayacaksınız
  • Ali veli 49 50 04.08.2021 13:16
    Biz şimdi RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A oy verdik diye cahil mi olduk hadi ordan............
  • Z, Por 03.08.2021 13:27
    Vatan Haini
  • Hasan 02.08.2021 15:06
    Bu adamı korumak lazım, maazallah birisi de çıkar bu adamın evini, ocağını yakmaya çalışır. Bunun önüne geçmek lazım. Bu adamı güvenli bir dama yerleştirmek lazım. Buradan yetkili savcıların önlem alması lazım.
  • C kuçük 02.08.2021 09:21
    Öküz altında buzağı arıyorlar sanki sel felaketinin depremi yangınları siyasiler çıkarıyormuş gibi ,saçma sapan konuşuyor vatan haini
  • Ramazan 01.08.2021 14:25
    Bu adamı nezaman ifadeye çağıracaklar merak ediyorum viları çok fazla uzadı bi odaya tıkaması lazım bence inşallah ansızıın olur
  • Halit Gül 01.08.2021 00:42
    Kendisini gazeteci sanan bu zat halkın oyu ile Başkan olan Reisi düşürmek için vatan hainliği yapacak kadar küçülmüş yazıklar olsun
  • Ömer 31.07.2021 13:00
    Bu adamın şu beyanı ne anlama geliyor yahu.Benim anladığımı yetkililerde anlamıştır her halde Bu vatan sevgisi mi yoksa vatana ihanet mi?
  • urfalı halo 31.07.2021 12:31
    yani şunu diyor tayyip erdoğan gitmedikçe ne göç bitecek nede felaket nede ekonomi düzelecek ben bu adamın bunları istemekden çok bir planın olduğu nu sanıyorum askeri başarızılık ya pkk ayrılıkcı kürtlere olacak yada yunan adası masalı yunanlara karşı olacak
  • Mehmet 31.07.2021 07:02
    Siyonist maşaları, sistem ajanları bunlar
  • eren 31.07.2021 00:39
    Bu adam neden bunun hesabını vemiyor bildiğin ortaklar
  • aynen 30.07.2021 20:25
    Evet ben cahili çünkü ülkemi milletimi seviyorum insanları hayvanları ağaçları bilgileri seviyorum çok şükür bütün bunları koruyan bir cumhurbaşkanımız var ona da sonuna kadar sahip çıkacağım cahillik buysa ben c ahilim aydın olmak ehil olmak buysa ben cahil kalmayı isterim
  • aynen 30.07.2021 18:57
    Planlayıp yaktılar ormanları şimdide sorguya çekiyorlar hükümeti o kadar yangını kısa bi zamandan dondurulmuş olmasına şaşırdılar bunu goz ardı etmek için daldan dala suçu diyorlar yok af kan göçmen yok suriyeli köymen yok uçak kalkmamış siz ancak konuşursunuz hükümetin başarısı sezonlar bile taktir etiler yine cevapladınız vicdansizlar 4 can giti katiller giden hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz ya o evleri bahçeleri yanan insanların hakkını nasıl vereceksiniz hükümeti ağzınıza bile almayın çünkü sizden çok yükseklerde insanlar onlar
  • Sinem 30.07.2021 17:42
    Böyle hainler bu ülkede yaşamasın, resmen hedef gösteriyor, savcılar derhal soruşturma başlatsın bu hain hakkında,
  • Havva Karav 30.07.2021 16:52
    Rabbimiz dışımızdaki kafirleri içimizdeki münafık hainleri BİRBİRLERİNE DÜŞÜRÜP KAHREYLE.. amin.. Allah cc ihmal etmez Mühlet verir.. #ZalimlerİçinYaşasınCehennem