Kayseri’deki bir döviz bürosu veznedarı 54 yaşındaki Ahmet Aksu, dalgınlıkla 34 bin Euro'yu 44 bin Euro olarak bozmuş ve 1’i kadın 3 kişiye 10 bin Euro fazla ödeme yapmıştı. Bu durumun ardından o kişilere seslenen Aksu, "Parayı getirirlerse duacı oluruz" dedi ve 1 gün sonra müjdeli haber geldi.

Kayseri Kazancılar Çarşısı’ndaki bir döviz bürosunda veznedar Ahmet Aksu, bir anlık dalgınlıkla 34 bin Euro'yu 44 bin Euro olarak bozdu. Durumu fark ettiğinde ne yapacağını şaşıran Aksu, "O an dalgınlıktan fazla para ödedim. 10 bin Euro yani 45 bin 700 TL fazla ödedim. Ama bu kişilerin duyarlı olduğuna inanıyorum ve parayı getireceklerini düşünüyorum. Eğer getirirlerse duacı oluruz" dedi. 25 yıllık vezneci bu olayın ardından bir televizyon programına da katıldı. Canlı yayında programın sunucusu Aksu'ya müjdeli haberi verdi ve "Para bulundu" dedi. Haberi alır almaz gözyaşlarına boğulan Aksu, program sunucusuna sarılarak duygu dolu anlar yaşadı. Program sunucusu, canlı yayında televizyonu Fransa'dan bir kişinin aradığını ve fazla parayı alan 3 kişiden birinin kız kardeşi olduğunu belirterek, kardeşine ulaştığını ve fazla alınan paranın karakola teslim edileceğini söylediğini iletti.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • mesutto 17.01.2018 21:51
    o parayı alanları dürüst olsaydı alıp giitikten sonra sayıp fazla oldugunu görür hemen geri getirirlerdi muge anlı zaten o kamera kayıtlarından fazla parayı alanlar polis tarafından bulunurdu ama asıl takdır edilecek kişi fransadan kardeşini arayıp parayı geri getirmesini sağlayan kişi o parayı alanlarada yazıklar olsun ki mutlakakı o parayı saymıslardır vicdansızlar tv ye cıktıkları için parayı geri verdiler
  • Angaralı 17.01.2018 20:47
    Ahmet abi hayırlı olsun da Müge Anlı'nın elini öpüp başına koymayaydı iyyidi. Kadını zor duruma düşürmüşün.. Müge Anlı'ya da helal olsun, MİT gibi kadın valla ..
  • Enes Kurt 17.01.2018 20:13
    çorabımın tekini kaybettim yardım et müge anlı
  • türbedar 17.01.2018 18:18
    MÜGE ANLI M.İ.T. in başına getirilsin...mit müsteşarımız olsun,,
  • GÜLCAN HOCAOĞLU 17.01.2018 16:46
    ancak müge anlı çözebilirdi. Allah razı olsun. sizi çok çok seviyorum müge anlı. iyiki varsınız.