Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü 2 sınıf öğrencileri 'Gökbörü' ismini verdikleri insansız tank aracı projeleri ile dikkat çekiyor.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ŕrrrrrrt 04.06.2018 14:40
    Ataletli insan hiç birşey bilmeden yorum yapar. Prototip yapmak zordur. Seri üretim yapmak daha kolaydır. Prototip te maliyeti düşük tutmak için varolan parçaları bulup uydurman gerekir. Dolaysıyla estetik olmaz. Seri üretim heçildiğinde üretim bandında bunların kalıpları yapılır niyet sadece karalamak olunca araştırmayada gerek yok.
  • Asdasddasdas 11.04.2018 14:24
    Selim e tamamen katiliyorum
  • selim 08.04.2018 21:53
    memleketin parası ne akdar boş işlere harcanıyor resmi kanıtı ılkokuldakı bırının yapacagı bı olayı unııversıtede mılyarlart hacanıp muhendıs dedıgımız kısılşer yapıyor yaaa bu ulke neden gerı sız dusunun bunu 15 yıl once bız cocukken yapardık suan o unıversıtenın ımkanlarını verın drıf yapanı yapım 2 gunde bu ne sacmalık anlamıyorum vergılerımız burayamı gıdıyor resmen hezımet buu bırde muhendıs olacak bunlar bunları gectım o bunu yapımı ızın veren rektorunde tahsılınden supelıyım ben sızde bunbları haber dıye yapmayın lutfen resmen yabancı ulkelere karsı ezık konuma dusuyoruz