Ürdün'de her yıl Ramazan klibi hazırlayan şirket, bu yıl İslam aleminin sıkıntılarına bu kliple vurgu yaptı. Filistinli çocuk, ABD başkanı Donald Trump'ı, Rusya devlet başkanı Putin'i, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'ı tek tek iftara davet etti. Onlara Filistin'de ve Suriye'de yaşananları anlattı.

Klipte Kudüs'ün Filistin'in başkenti olduğuna vurgu yapıldı. İftar davetinin adresi defalarca tekrarlandı.

İsrail'in aylardır cezaevinde tuttuğu özgürlük sembolü Ahed Tamimi'ye de yer verildi klipte...Özgürlüğüne kavuşan Ahed, Filistinli çocukla birilkte Kudüs'e koştu.

Klibin son mesajı Arap liderlere verildi. Çocuklar ve liderler, hep birlikte Mescid-i Aksa'ya yürüdü.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Ersoy21 19.05.2018 12:00
    Allah razı olsun.
  • Yakub 19.05.2018 11:57
    Zalimleri silin ARTIK silin. You know delete please. Iftar felan fayda etmez zalimlere. Güç toplama zamanı. Birlik zamanı. Kendimize gelelim Allah cc aşkına. Yerli yerli yerli.
  • YUSUF 19.05.2018 11:31
    Filistin ve Kudüs meselesinde en fazla çaba sarf eden lider Erdoğan ama anlaşılan bu klibi hazırlayanlar başka bir kafadalar. Ümmetin neden bu halde olduğunun bir göstergesi niteliğinde olmuş.YAZIK ÇOK YAZIK
  • ilkay 19.05.2018 11:17
    Mü'minler, mü'minleri bırakıp inkarcıları dost edinmesin. Kim böyle yaparsa Allah ile bir ilişiği kalmaz. Ancak onlardan (gelebilecek tehlikeden) korunmanız başkadır. Allah asıl sizi kendisine karşı dikkatli olmanız hakkında uyarmaktadır. Çünkü dönüş Allah'adır.Sure (Âl-i İmrân Suresi), 28. Ayet Şimdi nasıl kafirleri iftara davet ederiz nasıl onlardan umud eder halde oluruz asla asla ....
  • Asım 18.05.2018 21:33
    Güzel olmuş. iş insafa kaldı.
Daha fazla yorum görüntüle