Gazze'deki İsrailli esirlerin yakınları, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Batı Kudüs’teki konutu önünde protesto gösterisi düzenledi.

Yediot Ahronot gazetesinin haberine göre, göstericiler, Netanyahu hükümetine seslenerek Gazze'deki esirlerin geri getirilmesi talebini yineledi.

Gazze'deki esirlerin serbest bırakılması için derhal anlaşma yapılmasını ve erken seçim talep eden göstericiler, anlaşmaya varılmasını "engellemekle" suçladıkları Netanyahu hükümetinin istifası çağrısında bulundu.

Ayrıca göstericiler bölgede bulunan Yahudi Sanat Müzesi’ndeki bir etkinliğe katılan aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in bulunduğu binanın etrafını sararak bakana tepki gösterdi.

İsrail polisi, Ben Gvir’i bölgeden uzaklaştırırken göstericilere müdahale etti.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Osman kekillioğlu 26.04.2024 10:27
    Rabbim ellerini ve ayaklarını birbirine bağlasın inşallah
  • Hz.İsaMehdi×Deccal 25.04.2024 22:12
    Bu esir yakınları neden lahey insan mahkemesine başvurup diktatör soykırımcı netanyahu hakkında tutuklama ve yargılama başvurusunda bulunmuyorlar? Israil muhalefet lideri bu esir yakınlarını neden sahip cıkmiyor netanyahu hükümetini laheye şikayet edip yargılatmalıdır.
  • İklimdeğişikliği 25.04.2024 22:07
    Israil polisi ve askerlere uyusturucu verilmekte bu yüzden kendi halkına bile acımasızca işkence yapmaktalar.Diktatör Netanyahu hükümeti insan hakları ihlalini kendi halkına da uygulamaktadır.israil muhalefeti insan hakları ihlallerini laheydeki mahkemeye başvurmalıdır.Esir yakınları laheye şikayet etmeliler.
  • Misafir 25.04.2024 13:51
    Natanjahounun oglu Miami de sahillerde gezerken sizin yakinlariniz natanjahounun umrada degilse sizde onun oglunu esir alin bakin ozaman nasil herseyi Kabul edecek
  • Dağıstan 25.04.2024 13:34
    Bibi, Hitler'den daha tehlikeli ve manyak biri
Daha fazla yorum görüntüle