Haber7.com olarak mikrofonu vatandaşa uzattık ve 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul için hangi adaya oy vereceğini sorduk. Halkın büyük bir kısmı Binali Yıldırım'a güvenirken, daha çok bu zamana kadar yapılan hizmetleri örnek gösterdi.


Muhabir: Aysun MAVZER
Kameraman: Mertkan KARA
Kurgu: Yunus Emre YEŞİL

Yorumlar 7 Yorum Var
  • KahramanMaraşlı 21.03.2019 18:08
    Ekrem İmamoğlu gibi bir tenekeyi Sayın Binali Yıldırım'ın karşısına rakip diye getirmek bile başta CHP seçmeni olmak üzere tüm millete hakarettir. Mallar daha adaylarını tanımıyorlar. Bunlar için başa gelecek kendileri gibi gavur olsun başka da bir şey istemiyorlar. Allahın izni ve yardımı ile Ak Parti bu seçimden de bir kez daha galip çıkacaktır İnşallah.
  • 1000 GÖLLÜ 21.03.2019 14:30
    Şu chpli kokarca ekremoğlu kazanır diyor daha ismini soyadını bilmiyor...İşte chp bu!..Onların tek amacı dinsizlik ve bu ülkeyi eskiden olduğu gibi yine batının kölesi yapmak...
  • Tr-1 21.03.2019 14:22
    Belediyelerde niye secim olur?Vatandasa Hizmet icin. Vatandasa en Büyük Hizmeti kim vermis simdiye kadar Belediyelerde Bakilsin tartilsin ona görede insanlar tercihini yapsin derim. Icrat Hizmet önemli Lak Lak deyil sanirim cogu insan icin.
  • Başkentli 21.03.2019 13:30
    İstanbul’u ak parti alır orayı boşverin önemli olan Ankara burda chp iyi parti ve hdp çok pis iş çeviriyorlar...
  • Mehmet 21.03.2019 13:24
    İnşallah öyledir, yani ben hayret ediyorum Bursa'da cumhur ittifakı nasıl anketlerde geride olabilir demek mevcut belediye başkanından sıkıntı var ayrıca sağ seçmende geçişgenlikler fazla, sen bir önceki seçimde büyük farkla kazanacaksın, üstelik bu seçimlerde MHP yi arkana almana rağmen kaybecen, ben bu başarısızlığı kabul edemem, tabiki anketler üzerinden konuşuyorum
Daha fazla yorum görüntüle