DEM Parti Batman il binasında mahkeme kararıyla yapılan arama sonucunda; binada, öldürülen teröristler için bir köşe oluşturulduğu ve PKK ile ilgili yasaklı birçok yayının bulunduğu ortaya çıktı.

DEM Parti Batman İl teşkilatına mahkeme kararıyla arama yapıldı. İl binasına giren polis adeta PKK karargahıyla karşılaştı. 

Sabah Gazetesi'nin ulaştığı skandal görüntülerde partinin Batman'daki il binasını PKK'lı teröristlerin fotoğraflarıyla ve örgütle ilgili yayınlarla doldurduğu görülüyor. 

DEM PARTİ BİNASINDA TERÖR KÖŞESİ

Batman 2. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen arama kararının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis ekiplerinin yaptığı arama sonucunda teşkilat binasında PKK/KCK terör örgütü mensuplarının ve terörist başı Abdullah Öcalan'ın resimleri duvarlarda asılı halde bulundu. 

İl Emniyet Müdürlüğü'ne ifadeye çağırılan Batman DEM Parti İl Eş Başkanı Mustafa Mesut Tekik gözaltına alındı.

Tekik daha sonra adliyeye sevk edildi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ben 26.04.2024 15:15
    Bu alçaklarla böyle baş edilmez bunların anladığı dil bu değil bu vatan hainleri için beyaz Toros geri gelmeli idam gelmeli nefes almaları dahi bu ülkede haram bu alçaklara
  • Gurbetci66 26.04.2024 15:12
    Devletin polisine askerine böyle yaparsiniz geride devlet cocuklarimiz getirsin dersiniz neden bunuyapiyorsunuz düsman ermeni usaklarina firsat veriyorsunuz su yasak dediniz serbest su yok dediniz verildi. Daha neden bunu yaparken. Neyin pesindeyiz demiyorsunuz bir sürü ocak söndü nereye kadar bu düsüncesiLik ermeniyi usaklik yapmayin sizler müslüman dini bütün insanlarsiniz