İstanbul Esenyurt’ta karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına otomobil çarptı. Kazada kadın ağır yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çevredeki vatandaşlar ambulans yerine itfaiyeyi aramasından dolayı itfaiye ekipleri de olay yerine geldi. 

Olay, geçtiğimiz 30 Ağustos Cuma Günü Esenyurt Hacı Bayram Veli Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen 75 yaşındaki Necife T., yolda seyir halinde olan aracın yavaşlayacağını düşündü. Bu sırada bir anda önüne çıkan kadını gören araç sürücüsü frene bastı ancak duramadı. Aracın kendisine vurmasıyla kadın metrelerce savruldu. 

Ambulans yerine itfaiyeyi aradılar 

Kazayı gören vatandaşlar paniğe kapılarak bir anda ambulans yerine itfaiye ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye gelince çevredeki bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yanlış anlaşılmanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına müdahalede bulundu. Yapılan müdahalenin ardından Necife T., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 
Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • kmsk 02.09.2019 16:51
    ....araç şehir içi hız km içinde seyrediyor amma kadını sanırım görmüyor kör sanırım, ayrıca açık alanda bu denli görmemesi kazaya sebebiyet veriyor diğer araç ise mesafeyi kollamıyor ki oda fren ile zor duruyor yazık bilinçsiz ist. sürücüsü
  • Kamil 02.09.2019 16:37
    Kadın kusurlu , muhtemelen dalgınlığı vardı; ancak araba kullanan dalgın olursa o suç teşkil eder. Dikkat edemiyorsan, kanın kaynıyorsa otobüse , minübüse bineceksin.
  • Abdurrhaman 02.09.2019 16:04
    soför yavas geldigi halde kadina carpiyor, acemi bir sürücü o hizla frene bassa araba yerinde cakili kalir, arakdaki rabaninda takip mesafesi kisa o da az kalsin önündeki araca carpacakmis, sürüler egitimsiz, acame sabirsiz, kural takmiyorlar, süratli gidiyorlar
  • SERland 02.09.2019 13:43
    Trafikte yaya önceliği yanlış anlaşıyor. Trafik ışıklrında araçlara yeşil yanıyor , yaya yola atlıyor önceliğim var diye. Yaya geçidinin olmadığı her yerde yola atlayan, yaya önceliğinden bahsediyor. bu konuda vatandaşın ivedi bilinçlendirilmesi lazım.
  • Yoldan geçme 02.09.2019 11:20
    Yoldan geçmeyi bilmiyor günümüz yayaları araçların kendilerinin istediği anda durabileceği gibi büyük bir yanlışa inanıyorlar
Daha fazla yorum görüntüle