Gaziantep’te yaklaşık iki ay önce doğum yapan eşini hastanede bıçaklayarak yaralayan şahıs, bugün görülen davada, "Eve dönmesi için korkutmak istedim. İsteseydim üçünü de öldürürdüm" diyerek kendisini savundu. Mahkeme heyeti, şahsın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Gaziantep'te 23 Ağustos 2019 günü yaşanan olayda, Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mücahitler ek binasında doğum yapan 8 yıllık karısı Güldane Y.'yi 7 yerinden bıçaklayan Ahmet Y.’nin yargılanmasına, Gaziantep Asliye Ceza Mahkemesinde başlandı. Davacı Güldane Y. ile şahitleri olan ablası ve annesinin iddiaları dinlenirken, sanık Ahmet Y. de savunmasını yaptı.

“İsteseydim üçünü de öldürürdüm”

Hakkındaki adam öldürmeye tam teşebbüs iddialarını reddeden Ahmet Y., amacının öldürmek olmadığını savundu. Mahkeme huzurunda savunmasını yapan Ahmet Y., “Amacım öldürmek değildi. Eve dönmesi için korkutmak istedim. Ben böyle olmasını istemezdim. Öldürmek isteseydim üçünü de (Güldane Y., annesi ve ablası) orada öldürürdüm. Şu an burada benim ceza almam için yalan ifadeler kullanılıyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var