Dünya koronavirüs nedeniyle ekonomik bir çöküşe girerken Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın koronavirüsle mücadele kapsamında açıkladığı ekonomik paketler, işverenlere ve çalışanlara rahat bir nefes aldırdı. Ancak bulduğu her fırsatta hükümeti eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açıklanan ekonomik paketleri beğenmemiş ve Türkiye'nin başına adeta bela olan IMF'ye başvurulması gerektiğini söylemişti.

Kılıçdaroğlu'nun beğenmediği paketler Türkiye ekonomisini ayakta tuttu. IMF, Avrupa Departmanı Direktörü Poul Thomsen, Rusya ve Türkiye hariç, Orta ve Doğu Avrupa'daki AB dışı gelişmekte olan 9 ekonominin çoğunun IMF'nin hızlı finansman desteği kapsamında, acil yardım başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • salih 31.03.2020 16:51
    Sanki bedava veriyorlar gibi konuşuyorsun faizli veriyor bizde almak zorunda degilmişiz her şeye maydanoz olma.
  • Misafir 31.03.2020 15:30
    Çakallllllll sonra diyecekki imfden borç aldılar
  • ismail uzun. 31.03.2020 14:40
    İyide bundan sana neki. Asıl merak konun saman ayırdılar mıki sen onu merak etmen gerekmiyor mu ?
  • ilker yanik 31.03.2020 13:58
    sana soran yokki niyi bukadar telaslaniyorsun
  • vay be arkadaş 31.03.2020 13:38
    adam yürüyen ayaklı covid 19 ssk yı batıran adamdan anca bu beklenir önce boorç lanır sonra borcu borçla kapamaya çalışır sonra gider ardında kocaman borç deliği bırakmıştır diksen olmaz yamasan olmaz eskilr ssk ve devlet hasesnisini iyi bilir gençleri uyarsınlar bunlar tatlı ama innesi vatanı zehirlemek için beklediğini söylesinler ..istanbuluizleyn ibb başkanı ekrem imansız terk ettiğinde bakın ne kadar borç bırakıcak ve sonra mabadına bakın ne kadar şişmmiş olcak