Beylikdüzü’nde buz pisti de olan Icetanbul Cafe’nin eski işletmecisi, Beylikdüzü Belediyesi’nin işletmesini elinden almasına kızarak buz pistini ateşe verdi.

Icetanbul Buz pistindeki restaurant cafe’nin eski işletmecisi, işletmesi ile ilgili belediyenin verdiği karara kızarak buz pistini ateşe verdi.

Emniyet güçleri ve itfaiyenin kısa sürede olay yerine gelmesinin ardından elinde uzun namlulu bir silah ile neden buz pistini ateşe verdiğini anlatmaya çabalayan öfkeli işletmeci, polisin ikna çabalarıyla teslim oldu.

Daha sonra havaya ateş açan şahıs, iş yerinin haksız yere kendisinden elinden alındığını öne sürerek haksızlığı gidermek için CHP'de gitmediği hiç bir kapı kalmadığını ifade etti. Güvelik görevlileri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen şahsın giderken, Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu için "Allah belanızı versin" diye bağırması dikkat çekti.

Yorumlar 194 Yorum Var
  • kuzey 15.04.2020 09:12
    Bu konuda İstanbul ve beylikdüzü belediyeleri ayrıntılı açıklama yapmak zorunda
  • Deniz 15.04.2020 09:08
    Onlarca sporcunun,çocukların hayalleriyle emekleriyle oynamış her şeyi yakıp kül etmiştir adamdır.Ne ironik dimi milli sporcular ülkemizi temsil eden patenciler ve karşılığında bi deli yüzünden yanıp kül olan her şey!ve siz burda hala siyaset konuşuyorsunuz akıllanmazsınız.
  • Aysen 15.04.2020 09:04
    Bütün öğrencilerin emekleri,ödülleri,hocaların madalyaları,türkiyeyi temsil etmiş patenleriyle yanıp kül oldu.Burda helal olsun diyenlere tek sözüm inşallah sizinde evınız yanar:)
  • fethiyeli 15.04.2020 04:07
    Herşey çok güzel olacak diyen ağızların yediği naneler ortaya çıkıyor
  • Eren 15.04.2020 02:13
    Amin - Amin - Amin - Bi İzni Allahu Teala ...
Daha fazla yorum görüntüle