CNN Türk canlı yayınına konuk olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve gazeteci Amberin Zaman, Türkiye'deki seçmeni aşağılayıcı ifadeler kullandılar
Yorumlar 7 Yorum Var
  • yusuf yusuf 07.08.2014 23:46
    Seni. cezalandırmak istiyorum amberin
  • Ahmet Ali YILMAZ 07.08.2014 20:37
    Sorgu?. Doğruluğu ya da aksi kabul edilmiş olan her şey "sorgu"nun ürünüdür. Evren başlı başına bir sorgudur. Düşünce sorgulayarak elde edilen kavramdır. Kılıçdaroğlu nasıl bir akıl düzeneğin var bilmiyorum fakat, son derece cahilsin. Şu kritikal tinkink 'ciye söyleyecek hiç bir lafım yok, böyle ne idiğü belirsizler yüzünden alttan ders alarak geldik bu günlere... saygılar.
  • Kerim Sancak 07.08.2014 18:27
    Sizin gibi muhalefet olunca sorgulayamayız tabi.. Doğru yapılan işede yanlış, yanlış yapılan işede yanlış derseniz ne bekliyorsunuz? Halbuki doğruya doğru demeyi bilseniz yanlış olanı yanlış dediğiniz zaman söylediklerinizi dikkate alırız. Belki ozaman "sorgulama yeteneğimiz" gelişir he nedersin? Şu an biz bukadarını yapabiliyoruz kusura bakma.
  • TATVANLI 06.08.2014 22:22
    critical thinking. Yabancı bir KELİME kullandığınızda , toplum nezdinde bir karşılıgı ve manası yoksa o KELİME'yi kullanmak entellektüel oldugunuzu göstermez. Bilakis ukala oldugunuzu gösterir. Bilimsel dil haklarını incelediğinizde bunu görürsünüz Amberin hanım. Internet veya Telefonu yabancı kelime olarak kullanabilirsiz.. Çünkü bizim dilimize artık yerleşmiş ve mealen karşılığı olan kelimelerdir. 'Critical thinking ' yerine pekala 'Eleştirel Düşünce ' ile laf kalabalıklığı yapamadan ,bilmişlik taslamadan da düşüncenizi aktarabilirsiniz. Öncelikle sorgulamaya burdan başlamamızı tavsiye ederim. Kılıçdaroğluna gelince, sırf hastane yönetimi esnasındaki beceriksizliği bile onun artık utancından toplumun önüne çıkmaması gerektiği hususunu bir daha sorgulamasını kendisine hatırlatırım. Batı toplumlarında bu neviden insanlar özür dileyip kabuguna çekilir.
  • adnan bulut 06.08.2014 21:50
    CEVAPCI. bu zat kendisi gibi gazeteciiiileride bulup ahkaam eylemiş seviyesizliğin böylesi peeeeh EFENDİ kulaklarını açta milleti dinle; artık göbek kaşıyan dediğiniz insanlar yoooook onun içindir sen ve senin gibi düşünenlerin etekleri tutuştu. bizler bu ülkeye VERMEDİĞİNİZ hizmetleri ÜNİVERSİTE kapılarından çevrilen kız ÖĞRENCİLERİN GÖZ YAŞLARINI çoook iyibir şekilde sorgulamaya devamediyoruz .asıl sen düşünmeye devam et . seçimden sonra belki bir dükkan açarsın kendine.
Daha fazla yorum görüntüle