Geride kalan sezonu La Liga ve Şampiyonlar Ligi zaferiyle sonlandıran Real Madrid'in süper starı Cristiano Ronaldo kariyerinin en parlak döneminde yolsuzluk suçlamalarıyla mücadele ediyor.

PORTEKİZ BASININDA YER ALDI
2011 ve 2014 yılları arasında İspanya'daki vergi kurumlarından 14.7 milyon euro kaçırdığı gerekçesiyle 31 Temmuz'da hakim karşısına çıkan Portekizli yıldızın savunması Correio da Manha gazetesi tarafından yayımlandı.

"İNGİLTERE'YE DÖNMEK İSTİYORUM"
Yaşanan süreç yüzünden İngiltere'ye dönmek istediğini mahkemede beyan eden 32 yaşındaki futbolcu, ''İngiltere'de asla böyle problemler yaşamadım. Neden kaynaklandığını bilmediğim suçlamalarla yargılanıyorum. İngiltere'ye dönmek istiyorum'' diyerek kendisine yöneltilen suçlamalara isyan etti ve tüm hukuksal işlerini ekonomik danışmanları ve avukatlarının gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

"BİLDİĞİM TEK ŞEY FUTBOL OYNAMAK"
Mali konularla ilgilenen profesyonel bir ekiple çalıştığını ve bildiği tek işin futbol olduğunu belirten Ronaldo, ''Etrafımda mali işlerimi halleden zeki insanlara sahibim, çünkü ben zeki değilim. Sadece 6. sınıfa kadar okudum ve bildiğim tek şey futbol oynamak. Eğer daha fazla ödeme yapmam gerekiyorsa; problem yaşamamak için İspanya'ya ödeme yapacağım. Bir yere gittiğimde ne ödemem gerekiyorsa onu öderim. İngiltere'de, İspanya'da doğru şeyler yaptım, bu yolda devam edeceğim. Yasalar bana ne diyorsa onu yapacağım'' dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • halk 12.09.2017 16:37
    c.ronaldonun yakasını bırakın. futbolcu muhasebeye bakmaz. dertleri filistin yüzünden olmasın