Metrobüs yolculuğu sırasında siyasi tartışmaya giren iki vatandaşın güldüren diyaloğu, diğer yolcuların cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.
24.10.2017 16:23
“YAŞAM” Kategorisine Ait Diğer Videolar
Metrobüs yolculuğu sırasında siyasi tartışmaya giren iki vatandaşın güldüren diyaloğu, diğer yolcuların cep telefonu kamerasına böyle yansıdı.
-
memati
25.10.2017
14:53
bu tarz muhabbet ler olsun boşta olsa birbirini kırmadan dökmeden anlayışla karşılayarak, herkes birdiği doğruyuu söyleyerek muhabbet etmek güzel, saygıyı elden bırakmadan..
Beğen
-
Can.
25.10.2017
08:51
İnsan, verdiği ekmeği başa kakmaz. Suriyeli savaşmamış? Çanakkale'de Seyyid Onbaşı 300 Kg'lık mermiyi kaldırdı ama, o mermiyi attığı topu Almanlar verdi. Adını ""Nusret" koyduğumuz mayın gemisini de Almanlar verdi. Yani bizim kurtuluş savaşımız sırasında gavur da birbiri ile kavgalı idi. Şimdi uyandılar, birlik oldular ve Müslümanlara saldırıyorlar. ABD, AB, israil, rusya, ... Suriye'de. Bu mazlumları kınayacağına, gavurun birlikteliğine bak da utan hiç değilse. Bu lafı bunun ağzına verenlerin Yugoslav, Bulgar, Yunan göçmenlerine hiç itirazı yok, İzmir'de mahalleleri var.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
wrisi
25.10.2017
08:22
abi muhabbet anlaşılmıyor ki suriyelilerden girdiler istanbulun sorunlarından falan çıktılar:D
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
H.B.V.
24.10.2017
19:58
Eee Cahil Cahildir ,yaşadığı yeri önce Kötülüyor? O zaman Köyüne dön deyince ,Cahilce ben yola baş koydum diyor?
Tam bir gezici zihniyeti?.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
-
vay be arkadaş
24.10.2017
18:49
bizi kimse bölemez ya işde biz varya buyuz bu hiç birbirini tanımıyan insanalr ve muhabbet arkadaş bizi kisme bölemez avrupada topluma taşıtında tık çıkmaz bizde horro gürro ver eline silahı gidip amerikayı almassa ben şurdan atlarım yane
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle