Başkent'te iki gazi ve ailesine saldırı olayı ile ilgili 2 kişi tutuklandı. Ankara- Eskişehir yolunda yaşanan trafik tartışması sonucunda belden aşağısı tutmayan Jandarma Astsubay çavuş Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamayan Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızıltaş, ailelerinin gözü önünde saldırıya uğradı.

4 kişinin saldırısı sonucu yaralanan gazi Kızıltaş, eşi Seda Kızıltaş, gazi Oktay ve kız kardeşi Gamze Oktay hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Tamer G. ve Doğan Ç. tutuklanırken, B.Y., O.S., E.K. ve B.Ö. ise serbest bırakıldı. 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ferhat 07.11.2017 22:36
    ♿️ logosunu isterse engelli kişi takababilir; ne alakası var şimdi bununla onun;saldıran kişilerin içinde bu şiddete eğilim olduktan sonra istersen cenazen olsun yine yapacaklarını yaparlar; sen herbirimizin aklındaki vicdanımız olan hakimi onu düşün biraz
  • Ahmet 07.11.2017 19:56
    Bu dayak o gazilere değil engelli araç plakalarında var olan ♿️ Logosunu kaldıran kararı veren hakime atılmış dayaktır. Eğer o araç plakasında ♿️ Logosu olsa idi bu tatsız olay yaşanmazdı. Bu tür saldırıya uğrayan çok engelli var. Yaşlı insanları bahane edip lüks araç alanlar mahkeme kararı ile plakalardaki ♿️ Kaldırttılar. Engellilerin gerçek mağdur olmalarına sebep oldular. Bu konuda kanal7 bir haber programı yaparsa gerçek tekerlekli sandalye mahkumları ile röportaj yaparsa çok mükemmel olur.
  • Uğur coskun 06.11.2017 14:38
    Bu canilerin ve bu davanın takipçisi olacağız lütfen sizde bu milleti haberdar edin bunun peşini bırakmayın