Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir kişinin evde elini ve ayağını iple bağladığı küçük oğluna hortumla işkence yaptığı sırada çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntü tepkilere yol açtı. Suruç'ta çekildiği ileri sürülen görüntülerde; evde yaramazlık yapmasına sinirlenen baba, 8 yaşındaki çocuğun el ve ayağını iple bağladı. Ardından eline hortumu alan baba, gözyaşlarına boğulan oğluna vurmaya başladı. Canı acıdıkça çığlık atıp babasına vurmaması için ağlayarak seslenen çocuk, dayaktan kurtulmak için oturma odasına zıplayarak kaçtı. Elinde hortumla oğlunu döve döve diğer odaya kadar takip eden baba, yere yatırdığı oğluna hortumla acımasızca vurmaya devam etti. Görenlerin tepkisine yol açan dayak olayını cep telefonu kamerasıyla kaydeden kişi ise sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede yüzlerce kişinin paylaştığı ve tepki çeken görüntünün nerede çekildiği ve oğlunu döven babanın kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldığı öğrenildi.
10.11.2017 10:06
“GENEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Azeri
11.11.2017
09:44
Allah o elleri kirsin. Zavallı çoçuk. Kim bilir daha kac yaşından dayak yiyor. Tanrim yardimcisi olsun.
Beğen
-
malatyalı
10.11.2017
22:23
alın bu evladı bu caninin elinden dahada vermeyin
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Safa
10.11.2017
18:02
Allah babasının kalbinden merhameti almışsa kim ne yapabilir. Allah hidayet versin. Bu şiddeti gören çocuk bu baba yaşlanınca ona şefkale davranır mı dersiniz?
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Alparslan
10.11.2017
17:24
Bu İnsan değil, insan olamaz, insan olan bunu yapamaz.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
ali
10.11.2017
17:02
Allahım emanetine sahip çıkmayı bilmeyen bu hayvanları sana havale ediyorum içimde fırtınalar koptu
bu şahıs kimse bulanlar paylaşsın mu hayvanı toplumdan dışlayalım çezalandıralım devletim bulup bu şekilde çeza vermesini gönülden istiyorum
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle