Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde park etme kavgasında çıkan tartışma ve silahlı kavgaya dönüşen olayda, kurşunların sıkıldığı anlar saniye saniye kameraya yansıdı. Ayağından aldığı 5 kurşunla yaralanan A.G., olay yerine yakın bir iş yerine sığınmaya çalışırken yere yığıldı. Polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat sonra yakaladığı zanlı ifadesi alınmak üzere Çınar İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüldü.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • bence 08.01.2018 09:25
    Bu bizim hükümetimizin ayıbı insanların sadece gelir düzeyini düzeltmekle olmuyo boyle serseriler içinde bir KHK çıkartın olsun
  • Huvel Baki 41 08.01.2018 09:19
    Cezalar hafif olduğu ve de uygulanmadığı sürece ülkede asayişi sağlayamazsınız. Reise sesleniyorum bu tür olaylarda zorbalıklarda ve diğer kasıtlı ve tasarlanarak yapılan tüm suçlarda cezaları arttırın. Yoksa MAZLUMLARIN AHINI ALACAKSINIZ. Hani dijlenin kenarında bbir kuzuyu kurt kapsa hesabını Allah size sorardı.
  • mustafa 07.01.2018 17:27
    Adalet ve ceza Bu gavur kanunları ile bu memleket yürümez. Ahlakta yozlaşır serserilerde böyle çoğalır.İslam kanunları şart
  • vicdansız 07.01.2018 16:06
    adam acımdan durmadan ayağına kurşun sıkıyor. ne kadar basit yahu. ceza korkusu olmayınca böyle oluyor. önüne gelen silah alıyor. vicdansıza bak. en ağır şekilde ceza almalı. böyle silahla kabadayılık yapanlar çok.