Samsun’da, 1 sene önce gelişigüzel bir şekilde park edilen lüks otomobili bozuk parayla çizen şahsın sırrı ortaya çıktı. Şahsın çizdiği lüks otomobilin kendisine ait olduğu ve şaka yaptığı öğrenildi.
Sosyal medyada uygunsuz park halindeki otomobili bozuk parayla çizmesiyle gündeme gelen Murat Özkaya, çektiği videoyla tepkilere yol açtı. Videoda, vatandaşın eline aldığı bozuk para ile lüks otomobilin kaputunu çizdiği ve adını otomobilin kaputuna yazdığı görülüyor.
İzleyenleri şaşkına çeviren görüntülerin aslında bir şaka olduğu ise sonradan ortaya çıkıyor. Videoda izleyenlerin tepkisini çeken Murat Özkaya, çizdiği lüks otomobilin kendisine ait olduğunu söyledi. Bu videoyu şaka ve mizah amaçlı çektiklerini dile getiren Murat Özkaya, “Bu videoyu tam 1 yıl önce İstanbul’da değil Samsun’da çektik. Çektiğimiz videoda elime aldığım bozuk para ile seramik kaplı olan otomobilimi çizdim. Çünkü otomobilimi boyatacaktım. Ancak espri olsun diye bu tarz bir video çektik” dedi.
12.01.2018 11:10
“GENEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Arif
13.01.2018
11:34
Serseri tipli....
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
ataouguz
12.01.2018
20:54
YA defolun.. sizin şovunuzu mu izleyeceğiz . bırak tip tip hareketleri... iyiki bir araban var..
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
ali ihtiyar
12.01.2018
15:13
yalakaliğin bu kadarı na pes dğgrusu
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
erol
12.01.2018
14:27
o bmw buna ait olduğuna inanmak çok zor pek inandırıcı gelmedi.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Devlett
12.01.2018
14:18
İyi halt etmişsin
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle