Dün gece İngiltere ile Galler arasında oynanan Kadınlar Dünya Kupası eleme maçında sahada ilginç bir an yaşandı.
Bir pozisyon sonrası Galler'in yıldız oyuncusu Kayleigh Green yerde kaldı.
Eski futbolcu olan İngiltere'nin teknik direktörü Phil Neville de Green'in bacağına kramp girdiğini fark ederek sahaya girdi ve rakibinin ayağından tutup krampın geçmesine yardımcı oldu.
Fakat kurallar gereği sahaya girip oyunculara müdahale etmesi yasak olan Neville'e 4. hakem uyarıda bulunarak yerine geçmesini söyledi.
Bu pozisyonda hakeme tepki gösteren İngiliz basını kuralların yardım konularında biraz esnetilebileceği konusunda serzenişte bulundu.
-
Yükselin biri
09.04.2018
12:13
Endişeliyiz
Beğen
-
Bullent
08.04.2018
03:11
Buna "çirkin görüntü" diyen zavallı kişi @Vuslat, çıkar şu at gözlüklerini. İngiliz basını bile kuralların yardım konularında biraz esnetilebileceği konusunda serzenişte bulunurken, sen nasıl bir kafadasın, nasıl vicdansızca bir düşünce bu. Allah akıl versin !
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Surger
08.04.2018
02:13
Avrupanın derdi bizimi gerdi, boșverin.....
Beğen
-
Sami değnek
07.04.2018
23:13
Tipik Avrupa
Beğen
-
Vuslat
07.04.2018
22:55
Cirkin goruntu
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle