Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde amcaoğulları arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle jandarma karakolu önünde 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı sopalı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde jandarma karakolu önünde 23 Ocak 2017 tarihinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan amca çocukları H.B, M.B, C.B, D.B. ve S.B ile S.B, M.B. ve İ.B. sopalarla birbirlerine girmişti. Kavgada Mehmet B. başına aldığı darbeler sonucu ölürken, 6 kişi de yaralanmıştı. Kavganın karakolun güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülere iki tarafın sopalarla birbirlerini öldüresiye dövdükleri, jandarmanın araya girmesi ile tarafların güçlükle ayrıldığı yansıdı. Yere yığılan Mehmet B.’nin yakınları yardımıyla yerden kaldırılıp hastaneye götürülmek üzere otomobile bindirilmesi de görüntülerde yer aldı.
Öte yandan kavgada ölen Mehmet B’nin Gaziantep’te yaşayan ağabeyi S.B. ile İ.B’nin, olayın ardından defalarca kavga, takip ve tehdit gibi durumlara maruz kaldıklarını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
-
Gassal
30.04.2018
09:40
Bu ülke böyle vatandaşları hak etmiyor.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
E.A
30.04.2018
09:36
Çok vahim o kavga eden vatandaşlara jandarma müdahalesi oldukça geç yapılıyor. Allah muhafaza demek ki PKK saldırmış olsa onlara da müdahale gecikecekti ve çokça şehit verecektik. Bence geç gelen Jandarma müdahalesi için söz konusu o karakola soruşturma açılmalı.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
hakan
30.04.2018
09:32
eğitim şart cahiller
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
mehmet
30.04.2018
05:36
yazıklar olsun size
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Bu Kavga mı La
29.04.2018
23:00
Ettikleri kavgada kavga olsa. 10 yaşından çocuklar gibi kavga ediyorlar.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle