İngiltere'nin başkenti Londra'daki olayda Türk bayrağını teröristlere vermeyen Fethiye Kubal, Türk bayrağının sadece kendisinin değil, milletin bayrağı olduğunu belirterek, "Bayrak namustur. Bu benim namusum. Namusuma sahip çıkmalıyım. Hepimiz sahip çıkmalıyız.” dedi.

Olayın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini telefonla aradığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden 55 yaşındaki Kubal, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanım görülmemiş bir cumhurbaşkanı. Allah ondan razı olsun. O telefon ettikten sonra ben rahatladım. Ama bekliyordum arayacağını. ‘Benim Cumhurbaşkanım beni arayacak’ dedim. Çünkü ben Türkiye’nin bayrağını temsil ettim. Bu (sadece) benim bayrağım değil, milletimin bayrağı, ülkemin bayrağı, bu hepimizin bayrağı. Kendiliğinden yaptığım bir şey yok. Allah beni yönlendirdi. O aşka bu düşürdü beni.

Elhamdülillah, yüzyılda gelen bir Cumhurbaşkanımız var. Allahuteala onu bizim ülkemize nasip etti. Keşke İslam alemi de ona destek olsaydı. Bütün Arap ülkeleri de keşke ona destek olsaydı. Daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Ama az kaldı. Allah Cumhurbaşkanımızın yolunu açık etsin. Allah ayağına taş değdirmesin."

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Neco 19.05.2018 11:56
    Teşekkürler
  • gerek yok 19.05.2018 04:41
    İnsanin eğer vatan sevgisi varsa Fethiye Abla gibi sahib çikar ,,,
  • Salih 19.05.2018 03:54
    Anadolu kadini bu Çanakkale soyu var teşekkür ablam
  • abdullah 18.05.2018 18:45
    nene hatun ellerinden öperim
  • Oğuz 18.05.2018 17:58
    Allah razı olsun, namusumuza sahip çıktı. Bu memleketin ekmegini yiyip bu bayrağa saldıranları rabbim islah etsin. Islah mümkün değilse kahhar ismi şerifince kahreylesin.
Daha fazla yorum görüntüle