Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir vatandaş kefen giyerek annesine ölü şakası yaptı. Şakayı gerçek sanan yaşlı kadın ise oğlunun kefene bürünmüş halini görünce feryat edip gözyaşı döktü.
Karadeniz Ereğli ilçesi Osmanlar köyünde yaşayan Ali Acar, annesine ölü şakası yapmak istedi. Arkadaşlarının da yardımıyla kefene sarılan Acar, evinin önüne yattı. Oğlunun kefenli halini gören yaşlı annesi ise gözyaşlarına boğuldu.
Yapılan şakadan habersiz olan yaşlı kadın, oğlunun öldüğünü sanarak başında ağıtlar yaktı. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde annenin “Yavrum Kur’anımız olsun. Evimizde Kur’an okunsun” dediği görüldü. Çevredekiler ise o anları izlerken kahkahalara boğuldu. Bir kadın ise yaşlı kadının haline dayanamayarak, "Bu kadar yeter" diye cevap verdi.
-
hsyn
07.06.2018
11:34
bir anaya evladının ölüm acısını şaka olarak tattırmak kanuni suç olmalı insanlık nasıl bu hale geldi . Cismi sureti insan ama mahluk türü belli değil artık. Bunu bir anneye yaşatanın gülenlerin ilahi adalette aynısı yaşamadan ölmeyecekleri çok tecrübe edilmiştir.
Beğen
-
sert adam
06.06.2018
12:22
şaka'nın da bir dengesi olur...böyle dengesizce bir şaka yapılır mı?
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Burak
06.06.2018
11:34
Eşşeğe kurban olsun bı şakayı yapan.şu ananı düşürdüğün hale bak sırf fenomenlik için
Beğen
/ 7 kişi beğenmiş
-
fatih
05.06.2018
17:04
şakamı?
böyle şaka olurmu arkadaş kadının yüreğine inse görürdünüz şakayı.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Abdullah38
05.06.2018
16:32
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağların en güzel örneği
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle