Osmaniye’de 6 yaşındaki çocuğa öz annesi tarafından uygulanan şiddet ve işkenceyi cep telefonu kamerasıyla kaydeden baba, boşanma davası aştığı eşi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Osmaniye’de daha önce eşi tarafından bıçaklanan ve 2 gün yoğun bakımda kalan Mehmet A. eşi Seda A.'dan boşanmak için mahkemeye müracaat etti. Boşanma davaları devam eden çiftin çocukları 6 yaşındaki D’ye de öz annesi tarafından şiddet uygulanıp işkenceye maruz kaldığı haberini alan Mehmet A. ayrı yaşadığı eşi Seda A.'nın yaşadığı eve gitti. Eşi tarafından 6 yaşındaki oğluna uygulanan şiddet ve işkenceye tanık olan baba Mehmet A., o anları ise cep telefonuyla kaydetti. Mehmet A. (29) eşinin ceza alması için savcılığa başvurdu.
6 yaşındaki oğlunun annesinin elinden kurtarılmasını isteyen Mehmet A., "Eşim daha önce beni karnımdan bıçakladı. İki gün yoğun bakımda kaldım. Mahkemeye başvurdum. 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Ancak cezası ertelendi. Çocuğum hala şiddete maruz kalmakta. Daha önce çocuğum bir çok kez hastanelik oldu anne şiddetinden dolayı. Bu kadından her şey beklenir. Çocuğumun hayatından dahi endişe ediyorum. Daha önce çocuğumu tekmeleye tekmeleye bayılttı. Allah rızası için yetkilikler yardım etsin" şeklinde konuştu.
Mehmet A.'nın babası Abdurrahman A. ise, "Torunumu bazen eli yüzü mor şekilde görüyordum. Hep soruyordum bu çocuğa ne oluyor diye. Parkta oynarken düşüyor filan diyorlardı. Meğer anne dayağına maruz kalıyormuş. Ben sonradan öğrendim" dedi.
08.06.2018 14:12
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
siraç
08.06.2018
22:19
Danışıklı döğüşe benziyor bu iş o kadın körmü adamın videoya cektiğini göre göre çocuga eziyetmi edecek
Beğen
-
Ruhiye
08.06.2018
21:09
Ruhi bekara avrat boşamak kolay demişler o işler öyşe olmuyor adam ittirse kadına şiddet kadın öldürse meşru müdafaa olur, yetkililer kadını korumak iyi ama adalete aykırı koruma olmaz, Bay Ruhi sana gelince büyük lokma ye büyük laf etme
Beğen
-
Pelin
08.06.2018
20:03
Böyle annenin yüzüne tükürülür.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
aylin
08.06.2018
20:01
anne psikopat belki ama babanın da çocuğu kışkırtıp anneyi iyice delirttiği ve oyuna getirdiği gözüküyor gibi...ayrıca bu videoyu neden medyada paylaşıyor? mahkemede hesaplaş...bir babaya ve kocaya bu yakışmamış bu hareket bence...
Beğen
-
erkolu
08.06.2018
19:51
Yazık bu kadına.Adamın niyeti iyi değil.Her ailede yaşanabilecek acı tatlı olaylardan boşanma bahanesi üretmek.Hanımının ev içinde ev hali durumunu kyafet halini böyle cümle aleme yayan adam,sen zaten boşansan iyi olur,en başta kadın için.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle