Meclise lüks arabasıyla geldiği için gündeme oturan Kenan Sofuoğlu hakkında yapılan yorumlara cevap verdi.

Mecliste kayıt yaptırmaya lüks arabasıyla gelen AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kullandığı otomobilini, motosikletini kazanmak için 20 yıl boyunca mücadele verdiğini belirterek, "Mücadele verip, alnımın teriyle kazandığım bir aracı kullanıyorum. Böyle bir araç kullanabiliyorsanız, böyle bir hayat yaşayabiliyorsanız milletvekili maaşına da ihtiyacınız yoktur." dedi.

Sofuoğlu, Meclis'teki kayıt işlemlerinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine burada olduğunu anlatan Sofuoğlu,1,5 ay önce yarış kariyerini noktaladığında, İtalya'da jübile yaptığında farklı bir hayat düşündüğünü aktardı.

Sofuoğlu, stresi daha az, ailesiyle vakit geçireceği, bolca tatil yapacağı, kendisini yormayacağı bir hayat düşündüğünü vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımızın daveti benim için önemliydi, bir onur meselesiydi. Kendisinin bizi araması çok büyük bir onur. Ona bu yolda destek olmak için, en iyi bildiğim işte, spor dalında yararlı olabilmek için bu teklifi kabul ettim, elimden geldiği kadarıyla başarılı olmaya çalışacağım." diye konuştu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • KAZIM DAGLI 07.07.2018 09:23
    o zaman maaşını hazineye bağışla..
  • Hamsi Kafalı 05.07.2018 12:04
    Röportajı baştan sona dikkatlice izledim. Kendisinin milletvekilliği ile ilgili bazı şüphelerim vardı. Samimi olduğuna inandığım açıklamaları ile şu an bundan eser kalmadı. Allâh(CC) yolunu açık etsin. Vatanımıza, milletimize hâyırlı uğurlu olsun. Biz amatör sporcular için, dertlerimize derman olacağı inancındayım. Yamaç paraşütü, yelkenkanat(deltakanat), planör gibi sportif amaçlı hava sporlarında çekilen sıkıntıların giderilmesinde İnşaAllâh katkısı olur. Özellikle planör için, her anlamda destek olmasını dilerim. Dipnot: Sayın SOFUOĞLU'nun milletvekilliğine olumsuz tepki gösterenler, lütfen videonun 4:40 anını izleyiniz!
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek