Beşiktaş'ta forma giyen Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, Rusya'ya eledikleri maçın ardından "Yaşasın Ukrayna" videosuyla gündem oldu.

2018 Dünya Kupası'nda oynanan son çeyrek final karşılaşmasında Hırvatistan, Rusya karşısında 2-2 biten maç sonrasında seri penaltı vuruşları neticesinde galip geldi. Hırvatistan'ın maç içindeki gollerinden birini atan Beşiktaş'ın savunma oyunucusu Domagoj Vida, karşılaşma sonrasında çektiği video ile çok konuşuldu.

Ortaya çıkan 9 saniyelik videoda Hırvatistan Milli Takımı'nın eski oyuncusu olan ve şimdi Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında scoutluk yapan Ognjen Vukojevic ile eski Dynamo Kiev oyuncusu olan Beşiktaşlı Vida, kameraya tartışma yaratacak politik söylemlerde bulundu.

Vida, çektiği videoda "Yaşasın Ukrayna!" diye bağarırken, yanındaki Vukojevic, "Bu galibiyet Dinamo ve Ukrayna için!" şeklinde bir söylemde bulundu. İki ismin, aldıkları galibiyet sonrasında Rusya'nın yeni savaştan çıktığı Ukrayna'ya olan desteklerini göstermesi rahatsız edici ve politik bulundu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • hür adam 09.07.2018 00:14
    siyaset katmasalar spor ne guzel olurdu
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek