Zonguldak’ta nikahtan önce nikah memuru ile “Hayırlısıyla evet” şeklinde şaka yapmak için anlaşan gelin, nikah memuru ile damadın oyununa geldi.

Kilimli ilçesinde yaşayan Duygu ve Recep çifti, önceki gün düzenlenen törenle dünyaevine girdi. 3 yıllık birlikteliklerini nikah ile taçlandırmak isteyen çift, nikah masasına oturdu. Şakacı gelin nikahtan birkaç gün önce nikah memuru Cihan Pekmezci’yi arayarak, “Nikahta damada ‘hayır’ diyerek şaka yapmak istiyorum” dedi. Nikah memuru ise bu teklifi geri çevirmedi. 

NİKAH MEMURU, PLANI DAMADA ANLATTI

Nikah memuru Pekmezci ise gelinin planını damat Recep Başol’a anlattı. Damat ile işbirliği yapan nikah memuru, nikah töreninde geline “Evlenmek istiyor musunuz” sorusuna “Hayır'lısıyla evet” yanıtını alınca “Maalesef bu nikahı iptal etmek zorundayım. Teşekkür ederim” diyerek nikah masasını terk etti. 

Memurun masadan kalkması üzerine damat Recep Başol geline, “Bizi dışarıda uyarmadılar mı” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine şakasını itiraf etmek zorunda kalan gelin ise “Hayır, ben demiştim ona” dedi.  Şakayı itiraf etmek zorunda kalan gelin, nikah memurunun masaya gelmesi üzerine “Bir dakika. Ödümü kopardınız” diyerek ağlamamak için kendini zor tuttu. Şakanın itiraf edilmesi üzerine kahkahalar havada uçuştu.  Nikahın kıyılmasının ardından aile cüzdanını alan gelin, sevincini cüzdanı elinde sallayarak gösterdi. 

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Vatanperver 29.08.2018 12:31
    Bakıyorum da yorumlara herkes atıp tutuyor. Onlarda gençlik hali burada dini yada evliliği zora sokan bir durum söz konusu değil.
  • osman 29.08.2018 11:50
    ne gerek var bu tür şeylere.Nikah memuru da ayrı konu ciddiyet yok,bilinç yok.Kendinize gelin damatlar,gelinler nikah memurları kendinize gelin.
  • Mehmet 28.08.2018 20:28
    Bunları af yok insanlık yok en güzel devlet devletten kacıs yok en buyuk Allah dır
  • Osmanlı torunu 28.08.2018 10:28
    Yazıklar olsun ya çok yazık evlilik müessesesi şakaya gelmez acilen nikah memuru görevden alınıp İslami ölçülerde nikah kıyılma görevini yerine getirmesi gerekdigi eğitim kendisine verilmelidir acilen .....!
  • DŞafak 28.08.2018 07:56
    Evlenmenin ve boşanmanın şakası da ciddidir gerçeği de. Bu müessesenin önemini idrakten uzak bu tür örneklerin haberinden de sıkıldık artık.
Daha fazla yorum görüntüle