Avrasya Aşıklar Derneği öncülüğünde Kültür Sanat Dernekleri Cumhur ittifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye destek açıklamasında bulundu.
Ulucanlar Kültür Merkezinde düzenlenen bir basın toplantısı ile görüşlerini açıklayan Avrasya Aşıklar Derneği Genel Başkanı Aşık Zeki Erdali şunları söyledi.”:
Bizler vatan ve milletin bekası için ömrünü bu yolda geçirmiş insanlarız. Bugün burada yapmış olduğumuz toplantıya hepiniz hoş geldiniz. Biz aşıklar yıllardır Ankara’da sanatımızı icra ediyoruz. Ozanlar olarak ezan ve bayrak sevdalısıyız. Ülkemizde beka mücadelesi verilirken bizde suskun kalamazdık. Bir tarafta sol örgütler ve pkklılar bir tarafta beka mücadesi veren biz ozanlar. Bu memlekettin bekası için konuşmaya karar verdik.
31 Mart tarihinde belediye seçimleri var. Bu seçimler ülkemizin bekası için çok önemlidir. O nedenle Kayseri de büyük hizmetler yapmış. Belediyecilikte çığır açmış Sayın Mehmet Özhasekiyi destekleme kararı aldık. Sayın Özhaseki Kayseri’ye ülkemizin en büyük stadyumun yapmıştır. Erciyes dağını turizme kazandırmıştır. Bakanlık döneminde sıfır atık projesini hayata geçirmiştir. Gölbaşında bulunan Mogan gölünü kurtarmıştır. Yaptıkları hizmetler ortadadır.
Sevgili kardeşlerim bizim hayal satan başkanlara ihtiyacımız yok. Bizler projelere bakarak Mehmet Özhaseki’nin Ankaraya çok büyük hizmet edeceğini görüyoruz. Mehmet Özhaseki sanatçı dostudur. Ozanlara, şairlere, ressamlara her daim destek olmuştur. Kültür sanat hayatı Ankara’da canlanacaktır. Bir ülkenin kalkınması kültür ve sanattan geçmektedir. Sayın Özhaseki’nin kültür yolu projesi bizi heyecanlandırmıştır. O nedenle sayın Özhasekiyi destekliyoruz ‘ diye konuştu.
-
Ademoğlu
17.02.2019
09:50
Oyum MHP... CCC'ye
Beğen
-
Ruyet
17.02.2019
06:03
İşte şimdi mansur yavaş yandı
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
TARAFSIZ
17.02.2019
02:31
Ankara yine yeniden ışıltılı günlerine dönecek,sokaklarında umut olacak, özgürlük olacak, demokrasi olacak, ANKARA çoook güzel olacak.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Çoban Ali
17.02.2019
00:46
Melih başkanın fikirlerinden yaralanmak doğru olandı . Bence hata yaptı Mehmet bey..
Beğen
-
cem
16.02.2019
22:49
ankaraya ankaralı başkan yaraşır
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle