Hatay'da konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk siyaset tarihine geçecek bir çıkış daha yaptı.

BÜTÜN SEÇİMLERİ KAYBEDEN KILIÇDAROĞLU: TOPLUM SİYASETÇİ YETİŞTİRMEDE ÇOK BECERİKSİZ

9 yılda girdiği 9 seçimi de kaybeden Kılıçdaroğlu, Türk toplumunun siyasetçi yetiştirme konusunda çok beceriksiz olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, başarısız siyasetçiye örnek olarak da, girdiği bütün seçimleri kaybeden kendisini değil, girdiği bütün seçimleri açık ara farkla kazanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gösterdi.

KILIÇDAROĞLU HEP TOPLUMUN ZAAFLARI YÜZÜNDEN KAYBEDİYORMUŞ

Bu konuda toplumu başarısız ilan etmekle yetinmeyen Kılıçdaroğlu, toplumun duygularına yenildiğini ve yine toplumun zaafları sayesinde Erdoğan'ın kazandığını söyledi.

Kılıçdaroğlu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir sorun çözümsüz değildir, her sorunun bir çözümü vardır. 80 milyon insan biz kendi sorunlarımızı biliyoruz. Nasıl çözüleceğini de üç aşağı beş yukarı biliyoruz. Ama bizim ülkemizin temel bir sorunu var. Biz dünyanın en iyi doktorlarını yetiştirebilen bir ülkeyiz. En iyi sanatçılarını yetiştiren ülkeyiz. En iyi mimarlarını yetiştiren ülkeyiz. Her alanda aslında toplum başarılı insanlar yetiştirmiştir. Ama başarılı siyasetçi yetiştirme konusunda beceriksiz bir toplumuz."

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Abdullah 05.03.2019 03:50
    Doğru söylemiş, İspatı kendisi :-))
  • dadaş35 04.03.2019 16:01
    Senin gibileri Toplum yetiştirmiyor kasetle başa geldiğin için beceriksizsin Bay Kemal.
  • Talha 03.03.2019 19:59
    Beceriksiz dediğin toplum evden şarjlı matkap alıp tankın sistemini bozup tankı durdurdu ama tabi bu toplum beceriksiz...
  • Bayan albay 03.03.2019 19:25
    Sizin işiniz de kolay sorumluluk almıyorsunuz tek yaptığınız muhalefet olmak sadece. Hiç değilse adaylarımıza biraz nezaket öğretip sahaya çıkarsa idiniz!
  • Ayşe 03.03.2019 19:21
    Yok yanlış cümle kurdun Kemal bey Türkiye siyasetçi yetiştiriyor heryerden sesi gümbür gümbür duyuluyor hatta evet evet reisten bahsediyoeum tabiki ama tabi haklısın 9 seçim kaybeden biri olarak zannediyorsun ki Türkiye yetiştiremiyor sen olmamışsın mübarek bırak artık siyaseti
Daha fazla yorum görüntüle