DSP Üsküdar Belediye Başkan adayı Güven Hokna partililerle yaptığı bir toplantıda skandal ifadeler kullandı. Üsküdar’da kütüphanesi ile gençlerin gözdesi haline gelen ve 7/24 hizmet veren Nevmekan isimli kafeyi eleştiren Hokna, burayı özgürleştireceğini söyledi.
İçeride çok sayıda başı kapalı hanım olmasından dolayı pek memnun kalmayan Hokna, kütüphane olarak da hizmet veren Nevmekan’ın menüsüne alkol ekleyerek burayı özgürleştireceğini ifade etti.
-
Hüseyın
05.03.2019
15:14
Katranı kaynatmayinan olurmu şeker cinsi bozuk cinsine eker
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Mustafa
05.03.2019
07:43
Sadece ilk 1 dakikasını dinledim yeter dedim yeter.Bu kadında zerre kadar akıl yok.O kadar saçma , o kadar anlamsız , ve o kadar çirkin konuşuyor ki.Sinir oldum bunlara ve bunlara oy verenlere Allah fırsat vermesin.Bunlar iktidar olsun.Bu ülkede müslümanlar tek partili chp döneminde yaşanan zulmü mumla arar.Anneannesi örtülüymüş kendiside küçük kız çocuğu ya veya genç kız.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Hamdi
05.03.2019
03:05
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Thy
05.03.2019
02:20
Bizim en büyük islam düşmanımız içerimizdeki ve türkiyede yaşayan kâfirler ve munafiklerdir.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
reis
05.03.2019
00:15
ermeni asıllı ne bekliyorsunuz fazla yoruma gerek yok
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle