CHP, İP ve Saadet ile yaptığı ittifaktan güven kazanan HDP'li milletvekilleri, operasyon düzenleyen polislere saldırmaya kalktı.
Diyarbakır'da, terör örgütü PKK'nın eli kanlı elebaşı Abdullah Öcalan için eylem yapan HDP'lilere yönelik operayon düzenlendi.
Partinin Diyarbakır il binasına yönelik düzenlenen operasyona engel olmak isteyen HDP'li vekiller, polis ekiplerine engel olmaya çalışsa da polis, kapıyı kırıp içeriye girdi.
Bu sırada bazı milletvekilleri, polis ekiplerine saldırdı.
"MASKENİ İNDİR"
Polisleri tehdit etmeye kalkan küstah isimler, "Maskeni indir yüzünü göreceğim, milletvekiliyim ben." diye bağırdı.
Çıkan olaylarda 7 kişi gözaltına alındı.
-
Venyo
10.03.2019
22:57
Israil ve filistin aynı değişen bişi yok
Beğen
-
Vatann sever
09.03.2019
21:50
Teröriste idammmmm destekçisine 10 yıllllllllll
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Analız
09.03.2019
16:08
Verın bunlara yuzu yakında sokaga cıkıpta gezemıyecek mıllet normal bı vatandas yapsa yedıgı dayakla kalmaz aylarca gun yuzu gostermezsınız .
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Baba Serdar
09.03.2019
15:18
Maskeni indir yüZünü görücem diyor sen kimsin polise emrediyorsun teröristlerden dağdan gelen emirleri yerine getiren teröristler
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Kuznec
09.03.2019
15:15
Yasalardaki Eksiklik. Görev kulu memura görevini yerine getirmesi için engel teşkil eden Milletvekili de olsa hesap vermesi lazım
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle