Ersun Yanal'ın basın toplantısı sırasında Başakşehirli futbolcular, salonun önünden tezahürat yaparak geçti. Yanal, toplantıya bir süre ara vermek zorunda kaldı.

"SEN ŞAMPİYON OL, İSTANBUL'U YAKALIM"

Başakşehir'de futbolcular ve teknik heyet Fenerbahçe galibiyetini doyasıya kutladı. Soyunma odasında büyük bir coşku yaşayan futbolcular, sonrasında ise stattan ayrılırken şampiyonluk şarkıları söyledi.

Futbolcular, "Sen şampiyon ol, İstanbul'u yakalım. Çok olanlar değil, inananlar kazanacak" şeklinde tezahüratlarda bulunarak stattan ayrıldı.

YANAL, TOPLANTIYA ARA VERDİ

Basın odasının yanındaki karma alandan geçerken yönetici, kulüp çalışanları ve futbolcular, yüksek sesle tezahürat yapınca Ersun Yanal'ın basın toplantısı kesildi. Ersun Yanal da "Kutlamanın bitmesini bekleyelim, öyle devam edelim." dedi.

Basın toplantısındaki Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi de tezahüratın kesilmesi için uyarıda bulundu. Tezahüratı yapan yönetici, futbolcu ve kulüp görevlileri, basın odasının bulunduğu bölümden uzaklaştıktan sonra Ersun Yanal toplantıya devam etti.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Gurbetci 10.03.2019 16:37
    Manidar mesaj. Basaksehir avrupadaki maclarini onemsemeyip yedeklerle cikardi hep. Eger budefa sampiyonlar ligine as kadroyla ulkemize puan kazandiracaksa sampiyon basak olsun.
  • Doğu perinçek 9 10.03.2019 16:36
    helal olsun ersun yanal bir trabzonsporlu olarak medeni şekillde olaya yaklaşmanı tebrik ediyorum kocaman olsa idi kıyameti koparır salya sümük ağlar basını azarlar idi başarı önemlidir ama çağdaşlık medeniyet en büyük ihtiyaç böyle elit insanlar lazım spora siyasete iş dünyasına sanata heryere brova
  • Mustafa K. 10.03.2019 16:05
    başak şehir şampiyon olacak 100 kişi sevinecek. Emre yi cık 99 kişi.
  • misafir 10.03.2019 15:33
    Yaktın hem kendini hem bizi:(
  • Msfrr 10.03.2019 15:29
    Tezehürat yapacak taraftar mı var yazık
Daha fazla yorum görüntüle