Bu sabah Büyükçekmece'de boş evlere ve arazilere seçmen kaydı yapıldığı iddiaları üzerine polis ekipleri evlerde yaşayanların tespiti ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler şüpheli adreslerde tespitler yaparak ikamet olup olmadığını belirledi.

Fakat CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, kameralar karşısına geçip olayı farklı yansıttı. CHP'li Altay'ın polisin evleri basıp kime oy verdiklerini sorduğu yalanını söyledi.

AK Parti'li Mehmet Muş, Engin Altay'ın yalanına karşılık sosyal medya hesabından "Yalan söylüyorsunuz! Polis, kimseye “hangi partiye oy veriyorsunuz” diye sormuyor. Sahte seçmenler tespit ediliyor. Arkasında CHP’nin olduğu kirli bir tezgah deşifre oluyor. Polise iftira atıyorsunuz çünkü suçlu olmanın telaşı içerisindesiniz. İpliğiniz pazara çıkıyor..." paylaşımında bulundu.

 

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Aççık İhbar: 10.04.2019 11:05
    İçlerindeki şüpheyi dışa vurmuşlar. İzmir'de oy kullanmayan vatandaşların yerine başkalarına oy kullandırıldığı yıllardır konuşulan bir hadise. Henüz Ak parti işin o kısmına uyanmadı. Aynen bu CHP'linin dediği gibi, vatandaşa tek tek oy kullanıp kullanmadığı da sorulsun. Bakın bakalım kaç tane oy kullanmadığı halde listede imzası gözüken vatandaş çıkacak?
  • osmanlı tokadı 10.04.2019 10:49
    Usulsüz işlem yapılmış kim araştıracak ...evleri kontrol etmeye nüfus memurumu gidecek ...... aklınıza şaşayım bu propagandaya inananında aklına şaşayım..
  • HÜSEYİN CORUH 10.04.2019 10:25
    Konuşanın ve yanındakilerin yüzlerine dikkatlice bakıldığı zaman dışarıya yansıyan en ufak merhamet görüyormusunuz bu osmanlı topraklarını düşman çoktan kuşatmış yakında sinemalarda dünya tarihinin en büyük savaşı her kes hazır olsun İngilizler çanakkaleyi geçemedi kıbrısa F 35 yerleştiriyormuş kalbimizde iman olduğu sürece her zaman hazırız topunuz gelse ne yazar.
  • Kadir 10.04.2019 09:58
    Ya bu CHP ne kadar çirkef ve aşağılık bir parti oldu. Bu adamlar tam bir yalancı. CHPye bırakın yüzde 40 yüzde 1 bile oy çıkmamalı
  • Lutfi 10.04.2019 09:51
    Chpnin suçluluk telaşı Foyası ortaya çıkacakya başlarlar iftiraya
Daha fazla yorum görüntüle